ZEW Yulo Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 M-am gandit sa revin cu un alt pack de avatare pentru ca am vazut membri ai comunitati care poarte din cele vechi postate. Repet, ideea nu-mi apartine. Nu am avut mult de munca, toate avatarele au fost luate de aici, doar le-am redimensionat si am adaugat acel texte micut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Foarte frumos. Voi purta si eu unul imediat ce ajung acasa. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Foarte frumoase toate,sunt bune pentru nou-veniti,da si pentru veterani...BrAVO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Shadow Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Foarte Frumoase ala cu fata aia lam avut eu mai demult si se vede misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 Foarte frumos. Voi purta si eu unul imediat ce ajung acasa. Felicitari pentru munca depusa. Mersi, n-a fost prea mare munca. Foarte frumoase toate,sunt bune pentru nou-veniti,da si pentru veterani...BrAVO! Sper sa le poarte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Cipri Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 (edited) Aceasi poveste, cateva poze luate de pe net scris minuscul "B-Zone" si pac ai facut +1 topic, mie unul nu imi plac si sincer pupaciozi [zokee] care zic "INCREDIBIL, MAGNIFIC, ULUITOR VOI PURTA SI EU UNUL FELICITARI" sunt dor niste amarate de posturi pentru +1 chiar daca nu si'a pus nici unul din avatarele facute de tine. Edited September 18, 2013 by GF Cipri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 (edited) Aceasi poveste, cateva poze luate de pe net scris minuscul "B-Zone" si pac ai facut +1 topic, mie unul nu imi plac si sincer pupaciozi [zokee] care zic "INCREDIBIL, MAGNIFIC, ULUITOR VOI PURTA SI EU UNUL FELICITARI" sunt dor niste amarate de posturi pentru +1 chiar daca nu si'a pus nici unul din avatarele facute de tine. Vai.. da ce-avem noi aicea? Tu nu stii sa citesti prietene? Nu e topic facut pentru +1, e un topic pentru ce-i care nu au un avatar sau au unul naspa ca al tau si vor sa-l schimbe. Iti recomand si tie unul din ele. Ajung la concluzia ca post-ul tau e pentru +1. Am specificat ca nu e multa munca, ce voiai sa-ti zic sa intelegi si tu?.. hateri.. Interests:Photoshop. Chh.. unde-ti sunt lucrarile? Sau o sa vi sa-mi zici ca esti prea bun sa le postezi la noi pe comunitate? Edited September 18, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 (edited) Nu este un efort prea mare, dar oricum felicitări pentru munca depusă. Este frumos ca cei de pe forum să poarte avatare cu numele comunității . Ți-aș da un sfat, editează culoarea fontului și poate ar merge și alt font, nu știu, poți încerca ceva. Edited September 18, 2013 by F4L oTo PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RULLEZ. Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Imi pare rau sa-ti spun dar de data asta nu ti-au iesit chiar cum ma asteptam, oricum felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts