Jump to content

Pack avatare B-Zone #2

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

M-am gandit sa revin cu un alt pack de avatare pentru ca am vazut membri ai comunitati care poarte din cele vechi postate.

Repet, ideea nu-mi apartine.

Nu am avut mult de munca, toate avatarele au fost luate de aici, doar le-am redimensionat si am adaugat acel texte micut.

UN5A6IQ.pngISXNQR8.pngS1lF2nw.pngTGV9jvp.pngWBr6nNo.pngIKeIN0o.png192ME8q.png2RL3LL9.pngOzSqs6d.pngKOH2ScR.pngcmC958P.png6lGRRox.png

yRvLnZf.pngsc8zrbt.pngesO3e7J.png4t7kgX5.png8FkvEJ6.png33xg30m.pngfoiy1Ys.pngsi11x0D.png

Foarte frumos. Voi purta si eu unul imediat ce ajung acasa.

Felicitari pentru munca depusa.

Mersi, n-a fost prea mare munca.

Foarte frumoase toate,sunt bune pentru nou-veniti,da si pentru veterani...BrAVO!

Sper sa le poarte.

Aceasi poveste, cateva poze luate de pe net scris minuscul "B-Zone" si pac ai facut +1 topic, mie unul nu imi plac si sincer pupaciozi [zokee] care zic "INCREDIBIL, MAGNIFIC, ULUITOR VOI PURTA SI EU UNUL FELICITARI" sunt dor niste amarate de posturi pentru +1 chiar daca nu si'a pus nici unul din avatarele facute de tine.

Edited by GF Cipri

Aceasi poveste, cateva poze luate de pe net scris minuscul "B-Zone" si pac ai facut +1 topic, mie unul nu imi plac si sincer pupaciozi [zokee] care zic "INCREDIBIL, MAGNIFIC, ULUITOR VOI PURTA SI EU UNUL FELICITARI" sunt dor niste amarate de posturi pentru +1 chiar daca nu si'a pus nici unul din avatarele facute de tine.

Vai.. da ce-avem noi aicea?

Tu nu stii sa citesti prietene? Nu e topic facut pentru +1, e un topic pentru ce-i care nu au un avatar sau au unul naspa ca al tau si vor sa-l schimbe. Iti recomand si tie unul din ele.

Ajung la concluzia ca post-ul tau e pentru +1. Am specificat ca nu e multa munca, ce voiai sa-ti zic sa intelegi si tu?.. hateri..

• Interests:Photoshop.
  • Chh.. unde-ti sunt lucrarile? Sau o sa vi sa-mi zici ca esti prea bun sa le postezi la noi pe comunitate?

Edited by F4L oTo

cmC958P.png8FkvEJ6.png

Nu este un efort prea mare, dar oricum felicitări pentru munca depusă. Este frumos ca cei de pe forum să poarte avatare cu numele comunității :).

Ți-aș da un sfat, editează culoarea fontului și poate ar merge și alt font, nu știu, poți încerca ceva.

Edited by F4L oTo
PM

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.