Jump to content

Crossover-ul Kia Sportage a primit un facelift discret

Conner Q
 Share

Recommended Posts

Crossover-ul Kia Sportage a primit un facelift discret

Ajuns la a treia generaţie, crossover-ul compact Kia Sportage se bucură în sfârşit de o împrospătare din partea constructorului coreean, chiar dacă nu vorbim despre modificări de anvergură.

kia-sportage-facelift-front.jpg?width=610&height=343

e plan stilistic, Kia Sportage facelift vine cu o grilă frontală redesenată şi cu faruri de ceaţă restilizate pentru versiunea de echipare EX. Şi cam atât.

kia-sportage-facelift-01.jpg?width=867&height=550

Modificarea cea mai importantă se regăseşte însă sub capotă, unde inginerii coreeni au instalat un sistem de injecţie directă pe motorul de 2,4 litri cu patru cilindri în linie. Conform oficialilor Kia, această schimbare va îmbunătăţi eficienţa propulsorului, însă coreenii nu au publicat informaţii care să conţină cifre de consum.

kia-sportage-facelift-07.jpg?width=600&height=400

Puterea motorului a fost şi ea afectată de injecţia directă, drept pentru care Kia Sportage facelift oferă acum 182 CP şi un cuplu maxim de 242 Nm. Mai mult, în nivelul de echipare LX, crossover-ul va beneficia de o suspensie cu caracteristici uşor sportive.

kia-sportage-facelift-13.jpg?width=867&height=550

Deocamdată nu au fost specificate preţuri pentru Kia Sportage facelift, însă acestea sunt aşteptate în viitorul apropiat.

Edited by SQ Conner

Kia...o masina pentru oras. Asa am vazut mereu aceasta marca si in general acest model Sportage...poate ei incearca sa demonstreze altceva, fiind un SUV...dar pe mine inca nu m-au convins. Daca pun un RAM sau un F-140/150...etc..langa Sportage, pai pare o cutie de conserve...plus ca motorul mi se pare mic. Design urat... Nu imi place.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.