Jump to content

Jeep lansează în 2014 un concurent pentru Juke

ZEW Andrei1936
 Share

Recommended Posts

Jeep lansează în 2014 un concurent pentru Juke: "Va fi cel mai capabil model din segment"

car_photo_429772.jpg

Segmentul SUV-urilor de oraş din segmentul subcompact se populează cu modele ale unor mărci de tradiţie în offroad. Jeep este ultimul nume apărut în această zonă.

Cunoscută mai ales pentru modelele sale capabile în offroad, marca Jeep ţine pasul cu moda auto şi se pregăteşte să lanseze un model care va avea rolul de a duce brandul american în zona autoturismelor dedicate clienţilor care îşi doresc mai multă culoare. Iar primul astfel de model este un SUV de segment B care se va încadra perfect în segmentul în care astăzi avem Nissan Juke, Opel Mokka sau Chevrolet Trax.

• Noul model al celor de la Jeep va fi construit pe platforma lui Fiat 500L, în virtutea colaborării strânse pe care Fiat şi Grupul Chrysler o au în ultimii ani. De altfel, noul model Jeep - al cărui nume nu este cunoscut - va fi ruda foarte apropiată a viitorului Fiat 500X, un model cross creat pe aceeai platformă.

822046l-610x390-b-00e9be53.jpg

Printre ţintele pe care la are Jeep odată cu lansarea noului model se numără atât creşterea vânzărilor mărcii, cât şi promovarea brandului pe pieţe pe care brandul american a intrat mai greoi, precum Europa. Evident, împărţirea costurilor de producţie între modele de acelaşi segment este o altă chestiune pe care Fiat şi Chrysler au avut-o în vedere în momentul în care au decis dezvoltarea unor SUV-uri de oraş.

• O diferenţă notabilă între modelul pe care-l va oferi Jeep în acest segment şi restul competitorilor săi va fi însă capabilitatea pe teren accidentat, viitorul model al americanilor urmând să vină cu pedigree-ul mărcii şi să ofere tracţiune integrală în versiunea standard: "Noul model va putea fi identificat ca un Jeep autentic la nivel de design şi va fi cea mai bună maşină din segment la capitolul performanţe pe teren accidentat. va fi un Jeep adevărat până în măduva oaselor", spune Chris Ellis, şeful Jeep Europa, citat de britanicii de la Autocar.

Sursa:

automarket.ro

Va multumesc ca ati citit acest articol!

Părerea mea e că nu putem să-l numim concurent pentru Joke. În primul rând, Juke este o rablă, în ceea ce privește partea pentru motorizări, pentru un 4x4, iar în al doi-lea rând, aspectul este de-a dreptul hidos, urât, la care eu nu mă pot uita, pe când Jeep, este un adevârat nume în lumea mașinilor. Aspectul de mașină de teren, motorizările și concurența acestui 4x4, care e cam slabă. Părerea mea.

+ Exact.

Jeep este un brand adevarat in lumea masinilor, cand spui jeep te gandesti la o masina puternica, impunatoare, dintr-o bucata, design clasic, si ca in reclama la vodka "pentru cei puternici".

Nu cred ca Juke este un concurent pentru jeep....putem sa aducem chiar un model vechi de la Jeep pentru al il combate pe Juke...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.