Jump to content

Problema gta sa / samp - crash.

dEww

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Recent am urmat un tutorial care mai reduce din lag, postat de un membru b-zone. Dupa finalizarea acestuia, intram in sa;mp sau gta sa si cand puneam tinta sau ieseam afara din casa imi dadea crash. Vreo rezolvare? Am sters gta sa user files din my documents, degeaba. Am armele default .

Screenshot : Nu este nevoie..

Va rog frumos ajutati-ma, nu stiu ce sa fac.

Întrebarea / Nelămurirea: Recent am urmat un tutorial care mai reduce din lag, postat de un membru b-zone. Dupa finalizarea acestuia, intram in sa;mp sau gta sa si cand puneam tinta sau ieseam afara din casa imi dadea crash. Vreo rezolvare? Am sters gta sa user files din my documents, degeaba. Am armele default .

Screenshot : Nu este nevoie..

Va rog frumos ajutati-ma, nu stiu ce sa fac.

Salut. Incearca o reinstalare a jocului. Poti posta link-ul cu tutorialul? Poate ne dam seama de problema!

Salut. Incearca o reinstalare a jocului. Poti posta link-ul cu tutorialul? Poate ne dam seama de problema!

Nu doresc o reinstalare, tutorialul a functionat cat de cat, nu prea mai am lag dar imi da crash cand pun tinta. Vreau sa gasesc rezolvarea ca sa pot continua cu acesta.

Uite aici link:

http://forum.b-zone.ro/topic/160526-fps-fix-garantat-10fps/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.