Jump to content

[B-Zone TV] Drop it

SeSe
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Drop it !

Gen : i don't know

Data:Today

Scurta prezentare :Over edit. Am avut probleme cu randarea, nu il randa HD cu toate ca setarile erau la full si la best si la 720p ...Dupa ce am vazut problema...m-am chinuit o zi sa o rezolv si nu am reusit, am decis sa il fac mai scurt...pt. ca daca oricum se vede asa...whatever, cine stie care e problema si ma poate ajuta sa imi dea un pm. Doar daca voi rezolva problema asta o sa mai fac clip-uri de genul.

Link:

Mult mai bun decat primul tau videoclip.

Drift-urile sunt cam slabute... dar desigur este un Over-Edit , doar edit-ul conteaza.

Despre efecte , le-ai pus la fix. A iesit foarte bine , te felicit!

Foarte reusit, felicitari! Dar ai adaugat foarte multe efecte si se vede putin nasol.

Am si spus in descriere, nu este din cauza efectelor, am testat un video fara efecte si tot la fel se vede, se pare ca dupa randare se vede foarte urat, cu toate ca setarile sunt toate la FULL si HD. Pana cand nu aflu din ce cauza este problema asta nu voi mai face videoclipuri de genul.

Nu cred ca voi mai face deoarece nu stiu de ce calitatea este proasta cu toate ca setarile sunt la full si HD. Daca stii de ce, da-mi un pm si ajuta-ma. Folosesc Adobe After Effects

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.