Alex69 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Nick-ul tau: Alex69 Descrierea bugului: Poti conduce cu spatele [Tasta "S"] ca Civil motoarele factiunilor. Screenshot(s): http://imgur.com/a/Gz87W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucasito Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Sunt prieten cu Alex69 si el a gasit bug-ul dar eu avand PC mai bun am putut face un video . http://youtu.be/dXjPwgG4l1k Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiprianGRZ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Bug-ul asta e de cand lumea si pamantul. Daca nu stiati se pedepseste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groparul Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 new Float:x, Float:y, Float:z; GetPlayerPos ( playerid , X, Y, Z ) ; SetPlayerPos ( playerid, X, Y, Z + 3 ) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex69 Posted October 1, 2013 Author Share Posted October 1, 2013 Bug-ul asta e de cand lumea si pamantul. Daca nu stiati se pedepseste. Nu stiam doar l-am gasit si am vrut sa ajut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic xD Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Acesta nu e BUG. Cand apesi tasta "W" mergi catva si se arunca singur de pe motor pentru ca nu o poate conduce,dar cand dai in spate cu tasta "S" nu are cum sa se arunce pentru ca nu merge cu viteza, si da se poate face si abuz din asta. Draga prietene , noi nu stiam de acest ''bug'',l-am descoperit si am vrut sa reportam acest ''bug''. Si NU facem abuz de el . ! Ca sa pricepi si tu . Draga prietene, citeste ce am scris si dupa posteaza, Am zis ca se POATE face ABUZ. Nu am zis ca ai / ati facut abuz. Am zis ca se poate face abuz din asta...dar daca nu stii sa citesti nu e problema mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucasito Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Acesta nu e BUG. Cand apesi tasta "W" mergi catva si se arunca singur de pe motor pentru ca nu o poate conduce,dar cand dai in spate cu tasta "S" nu are cum sa se arunce pentru ca nu merge cu viteza, si da se poate face si abuz din asta. Draga prietene , noi nu stiam de acest ''bug'',l-am descoperit si am vrut sa reportam acest ''bug''. Si NU facem abuz de el . ! Ca sa pricepi si tu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uL OvidraKe Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Acest bug este de mult. Se pedepseste cu jial pana la ban in functie de gravitatea faptului. Va sfatuiesc sa nu il mai folosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Acesta este un bug al SA:MP-ului, nu e nimic gresit la serverul nostru. Se sanctioneaza cu ban o zi abuzul de acest bug. 2. Abuzul de anumite buguri ale jocului duce direct la ban de la o zi pana la permanent în functie de gravitatea bugului. * Câteva exemple de buguri pentru care puteti primi ban o zi: Bug abuse vehicule factiuni, C-bug, auto-clicker (program care împiedica AdmBotul sa-ti dea kick atunci când esti AFK). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.