Jump to content

Bug-Motoare de factiune

Alex69

Recommended Posts

Acesta nu e BUG.

Cand apesi tasta "W" mergi catva si se arunca singur de pe motor pentru ca nu o poate conduce,dar cand dai in spate cu tasta "S" nu are cum sa se arunce pentru ca nu merge cu viteza, si da se poate face si abuz din asta.

Draga prietene , noi nu stiam de acest ''bug'',l-am descoperit si am vrut sa reportam acest ''bug''. Si NU facem abuz de el . ! Ca sa pricepi si tu .

Draga prietene, citeste ce am scris si dupa posteaza, Am zis ca se POATE face ABUZ. Nu am zis ca ai / ati facut abuz. Am zis ca se poate face abuz din asta...dar daca nu stii sa citesti nu e problema mea!

Acesta nu e BUG.

Cand apesi tasta "W" mergi catva si se arunca singur de pe motor pentru ca nu o poate conduce,dar cand dai in spate cu tasta "S" nu are cum sa se arunce pentru ca nu merge cu viteza, si da se poate face si abuz din asta.

Draga prietene , noi nu stiam de acest ''bug'',l-am descoperit si am vrut sa reportam acest ''bug''. Si NU facem abuz de el . ! Ca sa pricepi si tu .

Acesta este un bug al SA:MP-ului, nu e nimic gresit la serverul nostru.

Se sanctioneaza cu ban o zi abuzul de acest bug.

2. Abuzul de anumite buguri ale jocului duce direct la ban de la o zi pana la permanent în functie de gravitatea bugului.

* Câteva exemple de buguri pentru care puteti primi ban o zi: Bug abuse vehicule factiuni, C-bug, auto-clicker (program care împiedica AdmBotul sa-ti dea kick atunci când esti AFK).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.