Jump to content

Crin Antonescu nu are permis: "Sunt prea bărân pentru condus maşini"

ALexu
 Share

Recommended Posts

Crin Antonescu nu are permis: "Sunt prea bărân pentru condus maşini"

Crin Antonescu cere pedepse mai blânde în noul cod rutier.

masina_crin_antonescu_mediafax_foto_razvan_chirita_78339900.jpg

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că el nu-şi va lua permis de conducere, deoarece se consideră "prea bătrân" pentru a conduce maşini, dar a precizat că nu mai este necesară "îndulcirea" sancţiunilor din proiectul promovat de ministrul de Interne. Antonescu a fost întrebat dacă el îşi va lua permis de conducere pe prevederile noului Cod rutier. "Eu nu-mi mai iau permis de conducere, dar nu din cauza domnului Stroe şi a domnului Ponta, cu Codul lor rutier, ci din cauza vârstei. Mă consider bătrân pentru chestia asta, pentru condus maşini", a declarat Antonescu. El a precizat că a avut întotdeauna alături de el prieteni, colegi, aliaţi "mari conducători auto, de la domnul Tăriceanu la domnul Ponta".

Întrebat care este urgenţa în promovarea modificărilor la Codul rutier, Antonescu a răspuns că a fost invocată creşterea numărului de accidente rutiere. De asemenea, liderul PNL a precizat că în cazul reducerii amenzilor din proiectul de Cod rutier acest lucru a fost operat."Le-a îndulcit o dată când i-am cerut, acum cât o să-i cer să le îndulcească, după aia facem diabet. Am spus că totuşi susţin ideea înăspririi Codului rutier pe anumite categorii de încălcări", a precizat Antonescu, menţionând că au avut loc discuţii cu parlamentarii PSD şi PNL. În privinţa promovării proiectului prin Ordonanţă de Urgenţă, Antonescu a afirmat că procedura de adoptare a proiectului ţine de decizia Guvernului.

Sursa:

Click.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.