Collonelu 90 Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Deci. Din dorinta de a afla care-i cel mai bun sofer de pe b-zone, am pus la cale acest event. M-am gandit la 4 concurenti (care vor plati taxa de inscriere de 250k, astfel vom avea parte de 4 soferi buni, nu incepatori care tind la imbogatire, in cazul in care considerati ca-i prea mult 250 se reduce la jumate-125k) Castigatorul cursei va intra in posesia banilor (1milion, respectiv 500k).In cazul in care unul din soferi concureaza fara nos/hidra si ocupa locul secund va primii 250k/125k din premiul intai. M-am gandit la acest traseu: Ma gandeam la 3 lap-uri.(3 repetari ale traseului) Traseu propus de cezar Pariuri. Puteti paria doar pe unul dintre concurenti.Cel/cei care au pariat pe soferul castigator(cel care se plaseaza pe primul loc) impart suma adunata din pariuri in mod egal. Model inscriere pentru sofer: Nickname: Level: Voi platii suma de inscriere: 125k/250k Sunt de acord sa fiu descalificat daca trisez la event: Alt event castigat (SS)-optional: Doresc traseul: Pariurile se vor face imediat dupa clarificarea celor 4 soferi. Model pentru pariori: Nickname: Level: Suma pe care doresc sa o pariez: Pariez pe soferul: Astept propuneri/chiar si donatii. Totodata astept si ajutor din partea jucatorilor/adminilor. Ps: 1.Bineinteles daca doriti sa mariti taxa de participare totodata si premiul; sunteti poftiti sa o faceti 2.Data eventului va fi stabilita anterior. 3.Posibil sa apara modificari. 4.Foarte probabil ca eventul sa fie format din mai multe curse/trasee(cursa formata din mai multe lap-uri) 5.Aveti voie cu orice fel de masini. Runda 1. Lista celor 4 soferi.: 1.GhosTx-s-a retras(motiv:lipsa banilor) 2.TazZmAniA 3.StefanN 4.xpl00d-retras (poate ca vrei sa iti platesc taxa de participare, o suma de bani ca sa concurezi si eventual un premiu de consolare pt locul 4) Deci veti hotarii in joc ora si eventual data cursei. (pe care mi-o veti comunica cu o zi inainte). Astept pariurile pana marti-miercuri pe cei 4 soferi. Totodata va puteti inscrie pt runda 2. Din acest event Nu castig nici macar 1$. Nu imi cumpar case si bizz-uri pe banii vostri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozma Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Nickname: GhosTx Level: 19 Voi platii suma de inscriere: 125k/250k => 250k Sunt de acord sa fiu descalificat daca trisez la event: da Alt event castigat (SS)-optional: ... Doresc traseul: propus de 0merta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Nickname:TazZmAniA Level: 14 Voi platii suma de inscriere: 250k Sunt de acord sa fiu descalificat daca trisez la event: Da Alt event castigat (SS)-optional: - Doresc traseul: Cel facut de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Nickname:StefanN Level:12 Voi platii suma de inscriere: 250k Sunt de acord sa fiu descalificat daca trisez la event:Da Alt event castigat (SS)-optional: Doresc traseul: Care o fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhndy Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Nickname: xpl00d Level: 17 Voi platii suma de inscriere: 125k/250k 250 Sunt de acord sa fiu descalificat daca trisez la event: da Alt event castigat (SS)-optional: nu ..am castigat Doresc traseul: propus de voi imi este indiferent cel de 0merta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Runda 2 Nickname: Mastertrap21 Level: 18 Voi platii suma de inscriere: 250k Sunt de acord sa fiu descalificat daca trisez la event: da Alt event castigat (SS)-optional: habar n-am Doresc traseul: al lui cezar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Runda 2 Nickname:Blade_Trinity Level:11 Voi platii suma de inscriere: 250k Sunt de acord sa fiu descalificat daca trisez la event:da Alt event castigat (SS)-optional:da, nu am ss Doresc traseul: Al lui cezar Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Pariu Smyley[RO] Nickname: Smyley[RO] Level: 9 Suma pe care doresc sa o pariez: 100k (E criza ) Pariez pe soferul: Mastertrap12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caed Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Nickname: caed Level: 14 Suma pe care doresc sa o pariez: 25k (NU AM MAI MULTI ) Pariez pe soferul: xpl00d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collonelu 90 Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 Va rog pe cei din runda 1 cat si pe cei care pariaza in runda 1 sa ma contacteze in joc pentru a-mi achita banii. Astept in continuare pariuri. Lista jucatorilor achitati: Blade_Trinity=250k Pana acum nimeni nu a platit taxa de participare sau pariul. Voi reveni cu un edit,eventual insotit de ss. pt a completa lista... vreau sa vad macar cate 2 pariuri pe sofer. pana atunci nu va avea loc eventul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Ultimul post facut,a fost acum 4 saptamani.Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts