TLucian Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Salut, sunt nou in lumea C++ si am o problema, eu zic ca scriptul e bun doar ca imi da erroare de la iosteam.h, nu stiu ce are, nu sunt prea obisnuit nici cu MinGW, va rog putin ajutor? #include<iostream.h> #include<conio.h> void main() { getch(); int a,b,p=1; cout<<"a=";cin>>a; cout<<"b=";cin>>b; p=a*b; cout<<"Produsul numerelor "<<a<<" si "<<b<<" este:"<<p; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebby Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Lasa doar iostream la numele bibliotecii, fara .h Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLucian Posted October 9, 2013 Author Share Posted October 9, 2013 Nu e asta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebby Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Pai normal... pune using namespace std; dupa sau inainte de declararea bibliotecilor. Si void main() ala nu o sa-ti mearga pentru ca nu face parte din standard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiizO Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 - Inlocuieste <iostream.h> cu <iostream> - Inlocuieste void main() cu int main() - Adauga dupa cele doua includ-uri using namespace std; - Adauga la sfarsit, inainte de } (acolada de inchidere) return 0; (pentru ca e int si trebuie sa returneze ceva ca sa se compileze fara erori si avertizari) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts