Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Agresoarea elevei de la Grupul Şcolar Agricol, considerată "ELEV PROBLEMĂ"


ALexu
 Share

Recommended Posts

Agresoarea elevei de la Grupul Şcolar Agricol, considerată "ELEV PROBLEMĂ"

 

Agresoarea elevei de la Grupului Şcolar Agricol "Viaceslav Harnaj", din Bucureşti, este considerată "elev problemă" şi a ajuns în aceeaşi şcoală cu victima după ce a fost nevoită să plece, din motive disciplinare, de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă", potrivit unor surse din Poliţie.

 

 

agresiune_femeie_concubin_53006600.jpg

Agresoarea elevei de la Grupul Şcolar Agricol, considerată ELEV PROBLEMĂ

 

O elevă a Grupului Şcolar Agricol "Viaceslav Harnaj", din Bucureşti, a fost transportată la spital, marţi, de un echipaj SMURD, după ce a fost atacată de două colege în apropierea liceului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţia Capitalei.

Conform surselor citate, poliţiştii Secţiei 2 au stabilit, în urma primelor cercetări, că eleva agresată a fost lovită de numai una dintre cele două fete cu care a intrat în conflict. Cea care a lovit victima ar fi ajuns la Grupul Şcolar Agricol după ce a trebuit să se mute din motive disciplinare de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă".

Sursele citate au mai precizat, pentru MEDIAFAX, că eleva face parte dintr-o familie dezorganizată şi locuieşte împreună cu bunica ei în comuna ilfoveană Baloteşti, părinţii fiind în străinătate.

Sursa: Click.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.