uZzYy12 Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Salut,scuzati ca postez aici dar nu am gasit unde altundeva,deci problema e urmatoarea: Intru in Sa:mp mi se incarca si cand e sa ma loghez/inregistrez se blocheaza imaginea nu mai pot face nimic,apas CTRL+ALT+DELETE si apare don`t responding , nici pe single nu merge...am avut niste moduri instalate , dar tot imi apar modurile...cum le pot dezinstala cu totul si sa fac sa mearga? Mersi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUIE GIOVHANNI CONFIRMED Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 @@uZzYy12, aici ai fisierele originale, le bagi in functie de ce mod-uri ti-ai pus. http://forum.b-zone.ro/topic/161400-back-up-gta-san-andreas-back-up-files/ P.S: Ai reinstalat jocul dupa ce nu-ti mai mergea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uZzYy12 Posted October 12, 2013 Author Share Posted October 12, 2013 Da,am reinstalat si tot asa face.Am incercat sa bag cele default dar unde bag masinile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestialu Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 @@uZzYy12, Incearca sa bagi alt crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiizO Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts