Jump to content

Propunere War'uri in fiecare zi

Kaine

Waruri  

478 members have voted

1. 1. Doriti ca Warurile intre ganguri sa se tinta zilnic?

Recommended Posts

Eu votez Da,pentru ca numarul de playeri scad foarte mult , daca ati observat si voi in zilele de war suntem mai multi playeri pe ambele servere.

#Si eu sunt sub lider si nu ma plang ca voi, cand faci aplicatie intr-o mafie , o faci ca sa te distrezi nu sa plangi pentru un TURF,asta nu inseamna ca daca esti Lider/Sub Lider la o mafie si pierzi zone, trebuie sa renunti la Lider/Sub lider.

#Asa este daca stai 2 ore pentru war inseamna ca esti "no lifer" , dar voi cand stati sambata ca obsedatiiiiii pe SA:MP atunci nu mai sunteti "no liferi" nu?

De ce nu iti vezi tu de RPG2 si ii lasi pe ei sa hotarasca?

Tu trebuie sa ai grija de 15-20 de membri, nu de 40, asa ca nu te compara ta sau situatia de pe RPG2 cu ce e pe RPG1.

Nu, in niciun caz.

Uni [ printre care si eu ] abea pot intra acum dapai in fiecare zi, iar ora 20:00 - 22:00 mi se pare tarzie, mai ales pentru cei cara invata dimineata.

Cum e acum mi se pare foarte bine.

Hai sa n-o lungesc prea mult. De cateva ore urmaresc din "umbra" reply-urile voastre, observand ca 75% din cei ce au votat nu si sustin acest vot cu vechea fraza: "nu sunt un no-lifer sa-mi petrec 2 ore pe zi din viata pentru niste war-uri, am si eu viata personala, teme etc." vor sa para ceea ce nu sunt si bineinteles, mananca rahat. Duceti-va in factiunile pasnice, faceti 5 comenzi de taxi pe zi si faceti raportul, nu va sanctioneaza nimeni. Pentru a fii mafiot trebuie sa te dedici, sa depui efort si sa iesi cat mai mult in evidenta. Aici nu merge cu "nu pot sa vin la war, am teme de facut" si alte cretinitati.

Aproximativ 6 luni de zile mi le-am petrecut in mafiile de pe server-ul rival cu 800/800, iar multi dintre voi va intrebati cum este posibil ca acel server sa va depaseasca numeric seara de seara. Hai sa va spun ceva.

Acel server nu are nimic in + fata de acesta, din contra, organizarea de acolo este de tot rahatul iar staff-ul este de tot rasul. Acolo sunt war-uri in fiecare seara, playerii fiind atrasi de acest lucru. Sunt in jur de 30 mafioti per mafie la fiecare war, asta insemnand ca sunt 180 mafioti on in fiecare seara. Probabil ca daca s-ar schimba sistemul de war si intervalul in care se tin war-urile, numarul de mafioti on la fiecare war va creste considerabil, asta insemnand ca si numarul de playeri conectati pe server va creste.

Am vazut prin unele reply-uri ale voastre fraze de genul: "intervalul actual de timp in care se tin war-urile este foarte bun, in zilele in care nu sunt war-uri se pot tine antrenamente / targuri etc.". Sa fim realisti, cine dracu mai face targuri cand server-ul detine un asa sistem de war? Cum va puteti numi mafioti in momentul in care vreti sa inlocuiti war-urile cu targurile?! Probabil ca mafiotii respectivi considera ca este mai multa actiune la un targ decat la un war, vinzi arme.. dai repair-uri si refill-uri.

Eu unul imi dedic destul timp acestui joc, ma relaxeaza si pot spune ca astept cu nerabdare war-urile din fiecare seara(ma rog, cand jucam pe server-ul rival).

Daca tot ne dedicam mare parte din timpul liber acestui joc, de ce sa nu fim cei mai buni?

@ - Ai dreptate Alexandere, ar fi frumos waruri in fiecare seara, chiar daca se baga toti din factiunile pasnice fara sa aiba un habar despre ce se face intr-un gang, suntem plictisiti de activitati gen: antrenamente,duele,targuri si asa mai departe, mi se pare ca la un targ sa participe factiunile pasnice nu gang-urile, e prea naspa. Ar fi bine daca s-ar face in fiecare seara war, nu moare nimeni, o sa fie distractiv. Dar aici fiecare e mai cu "fitze".

Nu pentru ca mi se pare destul de obositor sa fii concentrat pentru doua ore de war fara oprire. Daca va fi war in fiecare zi sunt convins ca va veti plictisi dupa o luna de waruri. Va veti pierde si castiga teritoriile destul de des si nu vad care ar mai fi rostul warurilor. Nu cred ca warurile in fiecare zi vor ajuta la cresterea activitatii jucatorilor din ganguri.

Hai sa n-o lungesc prea mult. De cateva ore urmaresc din "umbra" reply-urile voastre, observand ca 75% din cei ce au votat nu si sustin acest vot cu vechea fraza: "nu sunt un no-lifer sa-mi petrec 2 ore pe zi din viata pentru niste war-uri, am si eu viata personala, teme etc." vor sa para ceea ce nu sunt si bineinteles, mananca rahat. Duceti-va in factiunile pasnice, faceti 5 comenzi de taxi pe zi si faceti raportul, nu va sanctioneaza nimeni. Pentru a fii mafiot trebuie sa te dedici, sa depui efort si sa iesi cat mai mult in evidenta. Aici nu merge cu "nu pot sa vin la war, am teme de facut" si alte cretinitati.

Aproximativ 6 luni de zile mi le-am petrecut in mafiile de pe server-ul rival cu 800/800, iar multi dintre voi va intrebati cum este posibil ca acel server sa va depaseasca numeric seara de seara. Hai sa va spun ceva.

Acel server nu are nimic in + fata de acesta, din contra, organizarea de acolo este de tot rahatul iar staff-ul este de tot rasul. Acolo sunt war-uri in fiecare seara, playerii fiind atrasi de acest lucru. Sunt in jur de 30 mafioti per mafie la fiecare war, asta insemnand ca sunt 180 mafioti on in fiecare seara. Probabil ca daca s-ar schimba sistemul de war si intervalul in care se tin war-urile, numarul de mafioti on la fiecare war va creste considerabil, asta insemnand ca si numarul de playeri conectati pe server va creste.

Am vazut prin unele reply-uri ale voastre fraze de genul: "intervalul actual de timp in care se tin war-urile este foarte bun, in zilele in care nu sunt war-uri se pot tine antrenamente / targuri etc.". Sa fim realisti, cine dracu mai face targuri cand server-ul detine un asa sistem de war? Cum va puteti numi mafioti in momentul in care vreti sa inlocuiti war-urile cu targurile?! Probabil ca mafiotii respectivi considera ca este mai multa actiune la un targ decat la un war, vinzi arme.. dai repair-uri si refill-uri.

Eu unul imi dedic destul timp acestui joc, ma relaxeaza si pot spune ca astept cu nerabdare war-urile din fiecare seara(ma rog, cand jucam pe server-ul rival).

Daca tot ne dedicam mare parte din timpul liber acestui joc, de ce sa nu fim cei mai buni?

Ai mare dreptate Alexandere, adevarul pe fata.

*ON: Da, ar creste activitatea mafiotilor.

Da, din 7 zile pe saptamana putem profita doar de 3, eu la majoritatea nu pot ajunge la 2, asa am scapa de plictiseala iar gang-urile vor devenii atractive.

Kaine, daca prin absurd se aproba propunerea asta pentru waruri in 5 zile din 7 si nu te vad 5/7 la ele, te sanctionez personal, indiferent de consecinte. Presupun ca daca tot ai propus, ai timp, ca doar na, tu esti cel care doreste actiune si care considera ca e plictiseala si monotonie in ganguri. Nu am nimic personal cu tine, doar cu ideea ta.

Ca sa fiu totusi on topic, votez NU.

Dar de ce va bagati toti din departamente/factiune pasnice:)) asta nu inteleg..din moment ce nu stii care e viata de mafiot... voi toata ziua aveti ceva de facut dar mafiotii ce au de facut fac o ora materiale dupa 5 ore stau afk in hq...daca nu stiti cum e treaba in mafii nu va mai dati cu parerea

@@Royce, In primul rand nu eu sunt singurul care voteaza, suntem foarte multi care vrem acest lucru, cat despre monotonie si plictiseala, asa este si + ca vor veni multi mai multi playeri pe server, asta e parerea mea.

Esti admin 5, mana dreapta a lui Kelton, poti oricand sa ii spui sa nu accepte aceasta propunere, dar nu te inteleg, de ce? Chiar nu vrei nici macar sa incercam?

Puneti'va in situatia liderilor care o sa conduca 30-40 oameni in fiecare zi. Nu o sa mai aiba timp pentru viata sociala. Prezenta la waruri o sa fie mai mica iar liderul o sa se planga. Din aceasta cauza multor mafioti o sa le dispara tot cheful, in cazul asta o sa fie mai multe sanctiuni. Bine ca o sa atraga multi playeri noi si majoritatea playerilor vechi o sa dispara. Votul meu este categoric NU.

Buna seara, aceasta propunere in primul rand este buna la numarul playerilor pe server, dar totusi, nu va grabiti inainte de a vota, ganditi-va in primul rand la timpul dumneavoastra din viata reala, daca propunerea aceasta v-a fii acceptata si vom avea waruri in fiecare zi cum este specificat mai sus, in mafii nu se va mai pune accentul si pe alte activitati. Exemplu: Targuri, antrenamente etc... . Inteleg pentru unii in mare parte conteaza cel mai mult cand intra intr-un gang warurile, dar la alte activitati impreuna cu ceilalti membri nu va mai ganditi? Cum v-ati imagina o zi in care veti avea de exemplu o activitate oricare, un antrenament iar seara waruri, va spun eu, o zi foarte incarcata si in aceasta viata virtuala in care mai traim noi. Nu sunt contra acestei propuneri dar hai sa gandim inainte de a face un lucru bun pe acest server. O seara buna.

Nici nu sunt war-uri sunt niste batalii programate, war era pe vremuri cand era un motiv pt care te bati, ca ai jignit o alta mafie etc.. Acuma sunt batalii pt teritorii.. La ora fixa, ar fi mai frumos daca ar exita un motiv pt war, nu gata e ora 20:00 toti hq war.. Nu frate mai jignit, atacat, calcat pe coada, toti in hq si pe mama lor..

Da, pentru mai multa actiune,.

Contra.De ce ? Inafara faptului ca va interveni monotonia in maxim 1 saptamana si se va dori din nou schimbarea programului de war,nu mi se pare normal ca in fiecare zi,de la 20:00 la 22:00,sa fie war-uri.

Activitatea in gang-uri,dupa parerea mea,a scazut din cauza inceperi anului scolar.Daca vreti activitate in gang-uri,aveti ce face,si nu ma refer la war-uri.Sunt multe activitati interesante si benefice fiecarui gang pe care orice factiune le poate face.

Cu alte cuvinte,daca sunteti de parere ca in gang-ul din care faceti parte NU este activitate,luati masuri vorbind cu liderul / subliderul (intr-un mod civilizat / omenesc) si propuneti sporirea activitatii gang-ului prin organizarea diverselor actiuni.

Da. Nu cred ca sunt multe 2 ore pe zi de war, acum ca vine iarna, frigul, cine mai iese noaptea afara...

Asa am avea si mai multa activitate in ganguri si performante mai multe si asa s-ar arata ca in mafii trebuie activitate.

Eu, mai ies si seara din casa. Nu toti avem 12-13 ani sa stam la PC in fiecare seara chiar daca e iarna, mai poti iesii si tu la un suc, o cafea, o apa plata. Sau nu, nu poti ca ai war. Fiti seriosi, ar fi cel mai urat lucru pentru ganguri ca in fiecare seara sa fie waruri, activitatea gangurilor ar scadea dramatic, toti ar iesii din ganguri pentru ca nu ar face fata sa ajunga in fiecare zi la war. Cat despre invoiri.. pentru ce mai intri in gang daca o tii doar in invoiri? Vreti activitati? Luati si faceti, aveti ce, nu doar war. Nu e deja destula ura intre ganguri?

Si eu pot sa ies, maturule, cand vreau sa ies fac o invoire, ce e greu? Ceilalti care au spus "DA" sunt copii? Uita-te mai sus ca sunt si de 17-18 ani.

In primul rand ideea de WAR programat este gresita. WAR-ul trebuie sa fie ceva SPONTAN, pe neasteptate, nu programat. Asta una la mana, doi la mana, cum a spus si oTo, fiecare gang in parte are nevoie de timp pentru a se pregatii. Membrii vin si pleaca si nu toata lumea este pregatita pentru WAR, pe langa asta... s-ar ajunge la foarte multe faction warn-uri pentru ca membrii nu vor putea fi prezenti zilinic la fiecare war, pentru ca fiecare dintre noi are o viata personala si nu ne putem petrece tot timpul in fata calculatorului, oricat de drag ne-ar fi acest joc.

Din partea mea un nu.

Da. Nu cred ca sunt multe 2 ore pe zi de war, acum ca vine iarna, frigul, cine mai iese noaptea afara...

Asa am avea si mai multa activitate in ganguri si performante mai multe.

Eu, mai ies si seara din casa. Nu toti avem 12-13 ani sa stam la PC in fiecare seara chiar daca e iarna, mai poti iesii si tu la un suc, o cafea, o apa plata. Sau nu, nu poti ca ai war.

Fiti seriosi, ar fi cel mai urat lucru pentru ganguri ca in fiecare seara sa fie waruri, activitatea gangurilor ar scadea dramatic, toti ar iesii din ganguri pentru ca nu ar face fata sa ajunga in fiecare zi la war. Cat despre invoiri.. pentru ce mai intri in gang daca o tii doar in invoiri? Vreti activitati? Luati si faceti, aveti ce, nu doar war. Nu e deja destula ura intre ganguri?

Noi toti care am zis NU am venit cu argumente solide voi astia cu DA in afara de "ar creste activitatea gangurilor" ( care e total fals ) nu ati adus altul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.