Jump to content

Propunere War'uri in fiecare zi

Kaine

Waruri  

478 members have voted

1. 1. Doriti ca Warurile intre ganguri sa se tinta zilnic?

Recommended Posts

@@Royce, In primul rand nu eu sunt singurul care voteaza, suntem foarte multi care vrem acest lucru, cat despre monotonie si plictiseala, asa este si + ca vor veni multi mai multi playeri pe server, asta e parerea mea.

Esti admin 5, mana dreapta a lui Kelton, poti oricand sa ii spui sa nu accepte aceasta propunere, dar nu te inteleg, de ce? Chiar nu vrei nici macar sa incercam?

Poate ca sunt mana dreapata, dar Kelton are "3 maini drepte" cu care se consulta, si alte 2 cu care confrunta consultarile. Felul in care am raspuns la propunere este din postura de simplu jucator si membru de gang. Acum iti dau o parere de admin 5, nu am vrut initial sa fie war 5 zile, si eu voiam asta acum cateva saptamani, dar ne-am gandit ca aveti si o viata pe care nu trebuie sa o neglijati.

Am spus da dar poate fi o greseala deoarece daca liderii gangurilor se gandesc sa sanctioneze neprezentarea ta la un war atunci cu siguranta va fi destul de nasol si toata lumea va iesi din gang-uri, asa ca trebuie sa fie un sistem cat de cat stabil si gandit.

Am mai spus asta si repet . Fiecare lider poate impune un regulament in functie de caz .

Nu e neaparat sa va sanctioneze cu Faction Warn pentru fiecare neprezentare . Si aveti topicul ,, Cerere de invoire " .

Asa ati sarit cu gura si cand s-a impus programul de war : Marti , joi , sambata . Si uite ca nu v-ati mai lasat de joc .

Voi credeti ca ne-ar ajuta la ceva asta? ma indoiesc , cu ce sa ne ajute? sa fie aceeasi treaba in fiecare zi? vii de la scoala/ de afara/servici si hop tre sa te bagi la calculator ca asa iti cere jocul ,la un moment intra totul in monotonie si sunt sigur ca daca s-ar aproba aceasta regula , paginile cu demisii vor fi pline .

Vad ca unii vorbiti in necunostinta de cauza, gen PD si civili/factiuni pasnice , ACEST VOT AR TREBUI SA FIE DOAR PENTRU CEI CARE SE AFLA LA MOMENTUL ACTUAL IN GANG-uri , pentru ca nu e corect sa vina un civil si sa ne modifice noua zilele/orele de war, serios acum , ce treaba are el? VOT FARA SENS

*Este ''doar'' parerea mea !

Sa gandim putin logic. Acum 2 - 3 ani nu existau rapoarte de activitate. Singurele rapoarte erau in departamente, unde chiar sunt necesare. Acum am ajuns sa avem rapoarte si in mafii, chestia cu waruri in fiecare zi mi se pare deplasata. 2-3 zile pe satamana este destul, jucam SA:MP din placere nu din obligatie. Prin faptul ca se va implementa aceasta idee acceptata de multi, eu unul o sa parasesc acest cadru al mafiilor. Cu totii avem o viata personala, in orele astea in plus pe care le vreti voi puteti face altceva: cititi o carte(lucru care sunt convins ca nici macar 10% din cei ce au postat aici cu "Da" nu-l fac), mergeti afara. Stati toata ziua in casa, si ce faceti, jucati SA:MP. Nu zic ca e o problema sa facem asta, insa nu in felul asta. Cei ce suntem la liceu dupa-amiaza ce ar insemna sa facem? Ajungem acasa la 20:00, daca avem waruri in fiecare zi, unde mai e timpul nostru sa facem si alte lucruri in afara de SA:MP?........

Sa gandim putin logic. Acum 2 - 3 ani nu existau rapoarte de activitate. Singurele rapoarte erau in departamente, unde chiar sunt necesare. Acum am ajuns sa avem rapoarte si in mafii, chestia cu waruri in fiecare zi mi se pare deplasata. 2-3 zile pe satamana este destul, jucam SA:MP din placere nu din obligatie. Prin faptul ca se va implementa aceasta idee acceptata de multi, eu unul o sa parasesc acest cadru al mafiilor. Cu totii avem o viata personala, in orele astea in plus pe care le vreti voi puteti face altceva: cititi o carte(lucru care sunt convins ca nici macar 10% din cei ce au postat aici cu "Da" nu-l fac), mergeti afara. Stati toata ziua in casa, si ce faceti, jucati SA:MP. Nu zic ca e o problema sa facem asta, insa nu in felul asta. Cei ce suntem la liceu dupa-amiaza ce ar insemna sa facem? Ajungem acasa la 20:00, daca avem waruri in fiecare zi, unde mai e timpul nostru sa facem si alte lucruri in afara de SA:MP?........

@@F4L oTo, sunt total de acord cu ce spui tu.

Inainte sa votati incercati sa ganditi putin. Toti spun de activitate crescuta, aveti o idee fixa.

Ce activitate crescuta ? Doar ca numar si ca durata ? In loc sa fie de 3 ori pe saptamana va fi zilnic de 5 ore ? Asta nu va ajuta cu nimic, chiar va ingreuna lucrurile.

Sa privim lucrurile altfel.

Sa spunem ca o mafie are 30 membrii dintre care 20 sunt slab pregatiti. Daca acesti membrii sunt dusi direct la war in fiecare zi nu o sa invete nimic, o sa actioneze dupa cum ii taie capul. De ce ? Fiindca nu stiu ce este un antrenament ce trebuie sa ii pregateasca inca de cand sunt la inceput. Acum o sa apara posturi cu da, o sa fie antrenamente. Normal ca o sa fie dar cand ? Inainte de war? Cand toata lumea e la scoala ? Mie unul cel putin nu mi-ar convenii sa stau si la antrenamente si la war pe fiecare zii + sedinte si alte activitati.

Eu cel putin si cu altii suntem de aceasta parere. Poate ca exista jucatori care nu au scoala sau au si isi pot dedica tot timpul mafiei dar nu este un program foarte bine gandit.

Multi o sa iasa din cauza acestui lucru, ar fi prea de tot. In vacanta mergea perfect acest sistem, dar odata ce a inceput scoala nu cred ca isi mai are rostul ...

Sa iti pierzi zilnic fiecare seara participand la war nu ar fi tocmai ok. Din nou spun, poate ca unii pot face asta dar unii nu. Aici s-ar produce ruptura ce ar separa membrii mafiilor, dinte care jumate + cativa ar pleca in pasnica unde nu este program fix si continuu.

Aceasta este parerea mea, deci no offence.

Ganditi inainte sa postati ceva !

Dar sunt si in zilele in care nu sunt waruri deja sunt activitati antrenamente si sedinte

Si ce ar fi daca in loc de antrenamente ar fi war-uri este cam acelasi lucru numai ca este mult mai FUN si la antrenamente eu aud membrii mei ,,Ce fain ar fi un war,, deci nustiu cum ziceti voi ca nu ai timp ca esti no lifer dar tot in acelasi interval si in fiecare zi TOTI va prezentati la HQ pentru antrenament respectiv war deci nu inteleg cand spuneti ,,ca sunt no-liferi,, cei care doresc waruri

Repet chiar daca nu sunt waruri sunt antrenamente de aceasi durata si la antrenamente ce faci??

Ca majoritatea antrenamentelor sunt MINI-WARURI

Deci mai ganditiva eu sunt PRO

Dar sunt si in zilele in care nu sunt waruri deja sunt activitati antrenamente si sedinte

Si ce ar fi daca in loc de antrenamente ar fi war-uri este cam acelasi lucru numai ca este mult mai FUN si la antrenamente eu aud membrii mei ,,Ce fain ar fi un war,, deci nustiu cum ziceti voi ca nu ai timp ca esti no lifer dar tot in acelasi interval si in fiecare zi TOTI va prezentati la HQ pentru antrenament respectiv war deci nu inteleg cand spuneti ,,ca sunt no-liferi,, cei care doresc waruri

Repet chiar daca nu sunt waruri sunt antrenamente de aceasi durata si la antrenamente ce faci??

Ca majoritatea antrenamentelor sunt MINI-WARURI

Deci mai ganditiva eu sunt PRO

Nu ai inteles ideea pe care am vrut sa o subliniez. Nu ar fi cea mai mare crima war in fiecare zi, ar fi cea mai mare crima war pentru cateva ore in fiecare zi + antrenamente + altceva. Daca ar fi war 30 min 1 ora ar fi altceva ... sau fara prezenta obligatorie, macar la 2-3 waruri pe saptamana din 5 ...

Ar ramane la decizia liderului : 1 lider care o sa faca totul mai lejer, fara FW in caz ca nu poti ajunge din cauza problemelor real-life( timpul, scoala ) macar de 2-3 ori la war pe saptamana sau 1 lider exigent care ar sanctiona orice neprezentare sau inactivitate din cauza real-lifeului.

Totul va depinde de lideri in caz ca se va accepta ..

Unii vorbiti total aiurea fac pariu ca nici macar n-ati avut vreo legatura cu vreo mafie in viata voastra,vorbiti doar de iesitu' pe afara de scoala etc ca sa nu pareti "noliferi" dar defapt voi sunteti cei mai mari noliferi.In primul rand exista si alte factiuni nu numai mafii, nu te obliga nimeni sa aplici intr-o mafie daca nu ai timpul necesar,warurile sunt principala activitate intr-o mafie corect?eu sunt in mafii de 2 ani,cat timp nu sunt waruri stau AFK in HQ ca nu am ce face pur si simplu,eu nu cred ca asta e farmecul unei mafii,sa stai AFK in HQ toata ziua,targurile,antrenamentele s.a activitati tampite sunt doar o pierdere de timp dupa parerea mea,esti mafiot faci waruri nu targuri si alte prostii.

Cat despre propunere sper sa se tina cont de numarul mare de "DA-uri" si sa se accepte si noi membri sa avem un cuvant de spus nu doar Kelton/adminii/liderii ca nu doar ei joaca pe server.

Eu zic ca este prea mult in fiecare zi ( dar as vrea ). De ce zic asta? Multi dintre voi abea ce va prezentati la war-urile prezente iar daca ar fi in fiecare zi nu ai timp sa faci un antrenament sau o sedinta.. + iti trebuiesc materiale etc. Cel mai bine ar fi sa fie war doar luni, marti miercuri si joi, vineri sa fie o zi pentru antrenamente/sedinte/ alte chestii. Daca ar fi war in fiecare zi v-ati plictisi rapid iar sanctiunile cresc deoarece liderii pun si ei regula sa fi on la war....

Nu ai inteles ideea pe care am vrut sa o subliniez. Nu ar fi cea mai mare crima war in fiecare zi, ar fi cea mai mare crima war pentru cateva ore in fiecare zi + antrenamente + altceva. Daca ar fi war 30 min 1 ora ar fi altceva ... sau fara prezenta obligatorie, macar la 2-3 waruri pe saptamana din 5 ...

Ar ramane la decizia liderului : 1 lider care o sa faca totul mai lejer, fara FW in caz ca nu poti ajunge din cauza problemelor real-life( timpul, scoala ) macar de 2-3 ori la war pe saptamana sau 1 lider exigent care ar sanctiona orice neprezentare sau inactivitate din cauza real-lifeului.

Totul va depinde de lideri in caz ca se va accepta ..

Uite raspunul aici

Am mai spus asta si repet . Fiecare lider poate impune un regulament in functie de caz .

Nu e neaparat sa va sanctioneze cu Faction Warn pentru fiecare neprezentare . Si aveti topicul ,, Cerere de invoire " .

Asa ati sarit cu gura si cand s-a impus programul de war : Marti , joi , sambata . Si uite ca nu v-ati mai lasat de joc .

DA,cred ca mai multi playeri care sunt de dupa amiaza la scoala o sa ajung la waruri la ora 20:00,cat despre aceasta propunere pot zice ca este foarte frumoasa dar antreanemnt si sedinta cand o mai tii?

Este o idee foarte buna, asa fiecare mafie are sansa la teritorii, nu marti, pierde 4/4 si dupa asteapta pana joi, si joi nu mai prinde nici /attack.. asa in fiecare zii, totusi o sa prinda /attack si alte chestii... si o sa fie mai multa lupta pentru teritorii. O sa atraga si jucatorii in mafii, o sa fie 40/40 si dupa ai cu cine war.

Cat despre ora 20:00 - 22:00 este o idee excelenta, eu de exemplu sunt de dupa-masa la scoala, vin acasa fix la 19:50-55. O ora de waruri s-a dus.. mai apuc o ora... daca ar fi de la 20:00 ar fi foarte super.

@ AIM KaiNe ai un + de la mine!

DA,cred ca mai multi playeri care sunt de dupa amiaza la scoala o sa ajung la waruri la ora 20:00,cat despre aceasta propunere pot zice ca este foarte frumoasa dar antreanemnt si sedinta cand o mai tii?

Antrenament: Sambata ce ora o sa puna liderul, Sedinta duminica... ce ora o sa puna liderul !

Votul meu este NU...nu trebuie sa vin in fiecare zi de la scoala si hopa la war mai lasati oameni sa mai respire mai au si alt ceva de facut nu numai samp waruri in fiecare zi etc...poate in cursul saptamani vreau sa fac si eu un antrenament cum a spus oTo....

Votul meu este NU...nu trebuie sa vin in fiecare zi de la scoala si hopa la war mai lasati oameni sa mai respire mai au si alt ceva de facut nu numai samp waruri in fiecare zi etc...poate in cursul saptamani vreau sa fac si eu un antrenament cum a spus oTo....

Deci tu esti cireasa de pe tort . Toti dati quote la ce a zis oTo.Tu,sa inteleg,ca inloc de war,vrei sa faci duele deagle cu prietenii la HQ.Este problema ta.Pentru antrenamente trebuie sa existe un antrenor.Poate antrenorul nu are chef / timp de antrenament,si se anuleaza,ce faci pe urma ?Iar la faza cu nolifer... cam toti rulati pe acelasi CD.Nu imi spuneti voi mie,ca,atunci cand veniti de la scoala,mancati,dormiti,faceti teme si culcare..Poti foarte frumos,sa faci temele pana la ora 20:00,iar apoi 2 ore sa te distrezi.Din cate am vazut,cativa "codati" au fost banati,deci nu mai sunt motive de stres.Dupa cum a zis si Newlife,dupa war,o zi,stam AFK toti in HQ,deoarece povestea cu targurile e veche,la fel si cu antrenamentele.Sper sa se accepte,sunt foarte multi care isi doresc acest lucru.

War-urile sunt ''VIATA MAFIOTILOR'' asa ar fi mult mai RolePLay. De exeplmu noi cei din Shoutern Pimps (RPG2) nu am prins de marti pana sambata doar 4attack-uri, stiu ca asta nu e vina nimanui dar este altceva cand sunt in fiecare zi, te distrezi si alte chesti, dar war-urile sa fie doar luni, marti, miercuri, joi, vineri, duminica. Sambata faci o sedinta, uni poate au ceva personal, si este un moment de relaxare. Iar Duminica fiind ultima zi din weekend sa fie de la ora 15:00 pana la 18:00. Parere mea. Cine este de acord Quote.

Hai sa n-o lungesc prea mult. De cateva ore urmaresc din "umbra" reply-urile voastre, observand ca 75% din cei ce au votat nu si sustin acest vot cu vechea fraza: "nu sunt un no-lifer sa-mi petrec 2 ore pe zi din viata pentru niste war-uri, am si eu viata personala, teme etc." vor sa para ceea ce nu sunt si bineinteles, mananca rahat. Duceti-va in factiunile pasnice, faceti 5 comenzi de taxi pe zi si faceti raportul, nu va sanctioneaza nimeni. Pentru a fii mafiot trebuie sa te dedici, sa depui efort si sa iesi cat mai mult in evidenta. Aici nu merge cu "nu pot sa vin la war, am teme de facut" si alte cretinitati.

Aproximativ 6 luni de zile mi le-am petrecut in mafiile de pe server-ul rival cu 800/800, iar multi dintre voi va intrebati cum este posibil ca acel server sa va depaseasca numeric seara de seara. Hai sa va spun ceva.

Acel server nu are nimic in + fata de acesta, din contra, organizarea de acolo este de tot rahatul iar staff-ul este de tot rasul. Acolo sunt war-uri in fiecare seara, playerii fiind atrasi de acest lucru. Sunt in jur de 30 mafioti per mafie la fiecare war, asta insemnand ca sunt 180 mafioti on in fiecare seara. Probabil ca daca s-ar schimba sistemul de war si intervalul in care se tin war-urile, numarul de mafioti on la fiecare war va creste considerabil, asta insemnand ca si numarul de playeri conectati pe server va creste.

Am vazut prin unele reply-uri ale voastre fraze de genul: "intervalul actual de timp in care se tin war-urile este foarte bun, in zilele in care nu sunt war-uri se pot tine antrenamente / targuri etc.". Sa fim realisti, cine dracu mai face targuri cand server-ul detine un asa sistem de war? Cum va puteti numi mafioti in momentul in care vreti sa inlocuiti war-urile cu targurile?! Probabil ca mafiotii respectivi considera ca este mai multa actiune la un targ decat la un war, vinzi arme.. dai repair-uri si refill-uri.

Eu unul imi dedic destul timp acestui joc, ma relaxeaza si pot spune ca astept cu nerabdare war-urile din fiecare seara(ma rog, cand jucam pe server-ul rival).

Daca tot ne dedicam mare parte din timpul liber acestui joc, de ce sa nu fim cei mai buni?

Dupa cum a spus acest Gyebaek, ii acord cea mai mare dreptate si, ganditi-va mai bine, mult mai bine inainte de a apasa NU.

O zi cat mai buna.

Eu spun da, cu conditiile urmatoare:

Sa se scoata regula cu minim rank 3, + marirea sloturilor la 50 60 de membrii.

In fiecare zi sa vina lumea la war? Liderii vor merge cu 10 membrii. nu e bine.

Eu spun da, cu conditiile urmatoare:

Sa se scoata regula cu minim rank 3, + marirea sloturilor la 50 60 de membrii.

Ar fii o idee sa se mareasca pana la 50 - 60 de membri . Dar uite ce problema apare : [...]

The Verdant Family intr`o perioada sunt foarte activi si la war sunt 35+ cu siguranta . Daca-r fi 60 de membri , ar fi undeva 100 de playeri pe un mic Turf.

Ceea ce vezi si pe un Server de Death-Match ca toti traiesc pe acel turfs ca in anii de seceta .

Ar fii o idee sa se mareasca pana la 50 - 60 de membri . Dar uite ce problema apare : [...]

The Verdant Family intr`o perioada sunt foarte activi si la war sunt 35+ cu siguranta . Daca-r fi 60 de membri , ar fi undeva 100 de playeri pe un mic Turf.

Ceea ce vezi si pe un Server de Death-Match ca toti traiesc pe acel turfs ca in anii de seceta .

Ar fii o ideea proasta sa se faca 50-60 de membri la Mafii , mai mult de jumatate de server ar fii in mafie + ca si asa cand incepe DM-ul la HQ-urile mafiilor noi, cei din PD greu le facem fata.

In legatura cu subiectul acestui topic as zice Da deoarece ar creste numarul de playeri cu Wanted caci a cam scazut odata cu populatia serverului.

NU , nu este bine, ganditi-va si voi, cand facem mats? Cand are loc sedinta si antrenamentul? Eu deabea fac mats si sunt in RDT, dar avipsa/el loco cartel/ 69 pier mobs din ls ? Cand au ei timp de asta? Nu ma luati cu " cumparati mats" ca nu suntem toti bogati ca voi, eu deabea am 45k , dau 3,5k pe mats in fiecare zi+ 2k la order pe o zii de war, in 5 zile de war raman lefter.O sa devenim dependenti de un joc, eu si acum am facut multe sacrificii sa ajung la war si altele ( am stat la war in loc sa merg la ziua verisoarei mele de 3 ani, am stat la war in loc sa merg in parc sa ma relaxez) si avand doar 4 zile de war si poate 1 sedinta/antrenament o data la o luna.Cum zice si Oto, nu mai avem destul timp si pentru alte lucruri si cum zice si nicu, nu faceti o obsesie din jocul asta, in loc sa mergeti pe afara sa mai stati la un suc cu prietena, privit la TV sau alt ceva, voi stati 10 ore la pc pe sa-mp. Daca vreti waruri in fiecare zii exista un joc special creat pentru asta---se numeste ---- CS 1.6 , fugiti toti acolo daca vreti asa ceva.Eu unu am votat NU si sper sa vada si altii postarea mea ca sa isi dea seama ca e gresit ce au votat sau ce voiau sa voteze.

O mare prostie. Cum sa ai war 5 zile la rand? 1. Te plictisesti, cand eram in mafie ma plictiseam si cu 3 pe saptamana. MAFIE NU INSEAMNA DOAR WAR WAR WAR WAR WAR, sunt si alte activitati mult mai interesante si captivante.

2. Unele persoane nu pot fi on de la 20:00 la 22:00 din diverse motive =>activitate nu prea mare.

3. Program actual de war este bun, poate o mica schimbare cu ora de sambata.

NU , nu este bine, ganditi-va si voi, cand facem mats? Cand are loc sedinta si antrenamentul? Eu deabea fac mats si sunt in RDT, dar avipsa/el loco cartel/ 69 pier mobs din ls ? Cand au ei timp de asta? Nu ma luati cu " cumparati mats" ca nu suntem toti bogati ca voi, eu deabea am 45k , dau 3,5k pe mats in fiecare zi+ 2k la order pe o zii de war, in 5 zile de war raman lefter.O sa devenim dependenti de un joc, eu si acum am facut multe sacrificii sa ajung la war si altele ( am stat la war in loc sa merg la ziua verisoarei mele de 3 ani, am stat la war in loc sa merg in parc sa ma relaxez) si avand doar 4 zile de war si poate 1 sedinta/antrenament o data la o luna.Cum zice si Oto, nu mai avem destul timp si pentru alte lucruri si cum zice si nicu, nu faceti o obsesie din jocul asta, in loc sa mergeti pe afara sa mai stati la un suc cu prietena, privit la TV sau alt ceva, voi stati 10 ore la pc pe sa-mp. Daca vreti waruri in fiecare zii exista un joc special creat pentru asta---se numeste ---- CS 1.6 , fugiti toti acolo daca vreti asa ceva.Eu unu am votat NU si sper sa vada si altii postarea mea ca sa isi dea seama ca e gresit ce au votat sau ce voiau sa voteze.

O mare prostie. Cum sa ai war 5 zile la rand? 1. Te plictisesti, cand eram in mafie ma plictiseam si cu 3 pe saptamana. MAFIE NU INSEAMNA DOAR WAR WAR WAR WAR WAR, sunt si alte activitati mult mai interesante si captivante.

2. Unele persoane nu pot fi on de la 20:00 la 22:00 din diverse motive =>activitate nu prea mare.

Din cate vad tu esti in TAXI ai si Rank 3 deci nu cred ca le ai prea mult cu mafiile

Si nu cred ca te deranjeaza programul de war deci chiar deloc nu conteaza daca ma gandesc mai bine

As vrea sa enumeri celelalte activitati atat de importante inafara de WAR

Da de ce doamne iarta-ma intri intr-o mafie daca pentru tine warurile inseamna plictiseala ? intra frate intr-o factiune pasnica/departament daca pe tine warurile te plictisesc,cine te obliga sa intri in mafie ? :-t

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.