Jump to content

Propunere waruri (alegere interval)

Tohaneanu

War Time  

336 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati dori sa fie warurile?

Recommended Posts

Nick: Tohaneanu

Level: 76

Propunere : Supune la vot mai multe intervale de waruri (20:00 -22:00 ,20:00 21:30 ,19:30 - 21:00 etc) si waruri sa fie Luni,Marti,Miercuri,Joi deci 3 zile fara waruri.

Cu ce ar ajuta?: Toata lumea ar fi multumita.

Nu ai cum sa faci Vineri seara waruri ,totusi..vineri seara e vineri seara.

20:00 - 22:00

Este cel mai bine la ora aceasta nu sunt la scoala majoritatea, si nu se vor mai acorda asa multe sanctiunii deoarece au fost la scoala si nu au avut timp de invoire/etc.

Am votat de la 20:00 la 22:00.

De ce?

Foarte simplu, multi playeri de SA;MP care sunt in mafii, au ore dupa-amiaza, inclusiv eu, iar majoritatea ies la ora 19:30. Pana la 19:50 maxim, spun eu, vom ajunge acasa, vom avea timp sa participam la toate war-urile.

20:00-22:00 este singurul orar care avantajeaza pe toata lumea. Mare parte din cei ce invata dupa-amiaza au destul timp pentru a ajunge acasa si a prinde war-urile. De asemenea, si cei ce au ore dimineata pot participa fara probleme la war-uri in acest interval de timp, putand sa se culce linistiti dupa ora 22:00 si sa se trezeasca dimineata.

Am votat pentru 19:30 - 21:30 deoarece pentru mine si pentru cativa este destul de OK.La scoala intru la ora 13:00 si ies la 18:50.Pot sa ajung acasa linistit ma schimb si apoi numai bine war.Desii acum imi dau seama ca programul cel mai ok ar fi cel cu orele 20:00 - 22:00.

20:000 - 22:00 - Este un program favorabil pentru toti. Cei care invata dupa-masa vor putea ajunge la toate warurile si vor fi mai putine sanctionari pe tema asta.

E ok 20:00 - 22:00, ar fi si mai OK daca s-ar reintroduce vechiul sistem de waruri, adica un war sa tina 1 ora, nu 30 de minute. Asa mafiile nu ar pune mare accent pe turfuri, iar warurile ar fi 4 fun. Totusi, warurile de anul trecut au fost mult mai distractive decat cele din prezent. E doar o opinie.

Cred ca ar fi mult mai ok de la 20:30 la 22:30 deoarece sunt unii care au ore de dupa masa si se intampla sa aibe ore si pana la 19:00 si tinand cont drumul spre casa, mancat, schimbat sa aibe timp sa ajunga si ei.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.