dEww Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Nume : [ul]dew problema ta: nu pot aprinde pc-ul, ori imi apare pe fundal albastru o eroare si zice: a problem has been detected and windows haa been shut down to prevent damage for your computer, ori imi apare pe fundal negru reboot and select proper boot device […] mai multe detalii despre aceste 2 probleme puteti gasi pe google. Screenshot: nu am, nu pot face, acest topic l-am facut de pe tableta. Alte precizari: help va rog, e urgent.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 @,Resinstaleaza windows-ul din nou si iti va disparea problema aia, asa mi sa intamplat si mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEww Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 Chiar M-am gandit sa il reinstale, dar nu am vazut pe nicaieri aceasta solutie si m-am gandit sa nu sterg tot aiurea... Maine cel mai probabil voi lua un windows si voi incerca optiunea ta dar pana atunci astept alte solutii. Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 @,Singura optiune pe care o mai ai, este ca inainte de bootare, sa apesi tasta F8 unde o sa-ti apara un meniu cu mai multe comenzi, de unde poti selecta "Safe Mode", ca sa poti salva eventualele fisiere, sau sa rezolvi problema cu un anti-virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 ai incercat urmatoarele cumva : - overclock la procesor - overclock la frecventa de ram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEww Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 @,Singura optiune pe care o mai ai, este ca inainte de bootare, sa apesi tasta F8 unde o sa-ti apara un meniu cu mai multe comenzi, de unde poti selecta "Safe Mode", ca sa poti salva eventualele fisiere, sau sa rezolvi problema cu un anti-virus. Mai exact, cum si cu ce anti-virus? ai incercat urmatoarele cumva : - overclock la procesor - overclock la frecventa de ram ? Mai pe intelesul meu, te rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbone Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 (edited) Eroarea apare cand nu-ti vede sistemul de operare de pe hard disk iar asta poate veni din mai multe cauze Nu este setat in bios cum trebuie. Poate fi cablu sata. Poate fi un hard care este pe moarte. Edited October 15, 2013 by Gabbone Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 @, Overclockul se foloseste cand vrei sa iti maresti putin performanta PC-ului(maresti frecventa procesorului, etc..), se face din BIOS dar daca nu stii exact cum se face, nu iti recomand acest lucru, iti poti face PC-u praf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEww Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 (edited) Eroarea apare cand nu-ti vede sistemul de operare de pe hard disk iar asta poate veni din mai multe cauze Nu este setat in bios cum trebuie. Poate fi cablu sata. Poate fi un hard care este pe moarte. Imi poti spune cum sa il setez in bios? Acum este: 1- floppy, 2-cd/dvd, 3-hdd. Daca nu rezolv sa-l setez din bios, am sa incerc sa mai imping de cablu, sper sa nu fie ars hard-ul. PS: acum nu mai apare ecranul albastru, ci eroarea aceea: reboot and select proper boot device. Maine ma duc sa iau cd de la cineva sa incerc si aceasta optiune. Daca nici asta nu merge, il duc la reparat peste 1 saptamana si gata… @, Overclockul se foloseste cand vrei sa iti maresti putin performanta PC-ului(maresti frecventa procesorului, etc..), se face din BIOS dar daca nu stii exact cum se face, nu iti recomand acest lucru, iti poti face PC-u praf... Habar am sa umblu prin bios, dar sa mai fac si chestii d-astea… Apropo, sa fie de la placa video? Tot uruie ceva acolo, merge apoi se opreste de parca ar opri-o ceva. Prima data m-am gandit ca este de la ventilatorul principal cel de langa procesor, apoi credeam ca e cel de la sursa, cand defapt era de la placa... face asa de cand au inceput sa-mi apara primele probleme, cele postate de sus. Am placa video nvidia geforce dx5500 128mb Edited October 15, 2013 by uL dEw Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 @, Nu cred ca este de la placa video(cel putin din descrierea problemei), incearca sa faci ce a spus Radu(Overclock), cauta un tutorial pe internet cum se face sau daca nu incearca sa mergi la cineva care se ocupa cu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEww Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 @@TeK, Iti multumesc mult. Mi-am reinstalat windows-ul iar problema a fost rezolvata, momentan. Va multumesc tuturor insa pentru opinii, daca o sa mai apara probleme va anunt. Pana atunci, un torrent pt GTA Sa, bun, va rog? ) O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 @@TeK, Iti multumesc mult. Mi-am reinstalat windows-ul iar problema a fost rezolvata, momentan. Va multumesc tuturor insa pentru opinii, daca o sa mai apara probleme va anunt. Pana atunci, un torrent pt GTA Sa, bun, va rog? ) O zi buna! B-Zone nu incurajeaza pirateria, deci nu iti putem lasa un link de download/torrent pentru San Andreas. Din moment ce problema a fost rezolvata, topicul va fi inchis. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts