Jump to content

[Film]L.$. Stories (part one)

Cr1spy
 Share

Recommended Posts

Da poti zice motor/actiune dar cezar e prietenul lui CJ din single player ala mic brunet cu maieu alb ,pantaloniu gri,tuns scurt(ala care respira greu :)) )...Inca mai am nevoie de un big smoke si un caporegime..sa vad :D

nu mai fac nimic cu voi!Prezenta este groaznica!mati dezamagit..stiam ca nu are cum sa iasa bine cu voi!imi pare rau de cei care ati venit ca vam facut sa pierdeti timpul dar din cauza altora..ce sai fac.A ,si zaa e cel mai nesimtit om de pe pamant.Eu fac film..si el face eventuri de 2 milioane..pai ce e asta frate...toti sau dus la event ,bn ca lam stricat eu.RUSINE!RUSINE!RUSINE SA VA FIE!!!!!!!!!!!!!!

nu mai fac nimic cu voi!Prezenta este groaznica!mati dezamagit..stiam ca nu are cum sa iasa bine cu voi!imi pare rau de cei care ati venit ca vam facut sa pierdeti timpul dar din cauza altora..ce sai fac.A ,si zaa e cel mai nesimtit om de pe pamant.Eu fac film..si el face eventuri de 2 milioane..pai ce e asta frate...toti sau dus la event ,bn ca lam stricat eu.RUSINE!RUSINE!RUSINE SA VA FIE!!!!!!!!!!!!!!

Pacat,data viitoare cand vrei sa faci un film,contacteaza-ma si voi face tot ce pot ca sa te ajut.Topic Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.