Jump to content

O intrebare.

Recommended Posts

Nume: Sheennn

Ce problema ai?: Nu ma pricep si vreau o parere.

O scurta descriere a situatiei: Un amic doreste sa achizitioneze un PC si vreau sa stiu daca este ceva de capul lui. Nu ne pricepem nici unu si el nu are cont pe forumul asta.

Screenshot: -

Alte precizari: ( Nu am gasit un model pentru o intrebare asa ca postez in felul acesta, mai jos sunt configuratile calculatorului )

Procesor Intel E5700 dual core 3ghz

Ram : 2 Gb

Placa baza : AsRock g31m- gs r2. 0

Video: Radeon Hd 2400 xt 256 mb

Hard: 80 gb sata 2

Dvd- r

Este ceva de capul lui ? Si daca da, ce jocuri mai noi ar putea rula cu aceasta configuratie... Nu ma pricep deloc asa ca va cer ajutorul vostru .\

@Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.

Edited by Sheennn

Nume: Sheennn

Ce problema ai?: Nu ma pricep si vreau o parere.

O scurta descriere a situatiei: Un amic doreste sa achizitioneze un PC si vreau sa stiu daca este ceva de capul lui. Nu ne pricepem nici unu si el nu are cont pe forumul asta.

Screenshot: -

Alte precizari: ( Nu am gasit un model pentru o intrebare asa ca postez in felul acesta, mai jos sunt configuratile calculatorului )

Procesor Intel E5700 dual core 3ghz

Ram : 2 Gb

Placa baza : AsRock g31m- gs r2. 0

Video: Radeon Hd 2400 xt 256 mb

Hard: 80 gb sata 2

Dvd- r

Este ceva de capul lui ? Si daca da, ce jocuri mai noi ar putea rula cu aceasta configuratie... Nu ma pricep deloc asa ca va cer ajutorul vostru .

Nu e cine stie ce.. Iti recomand acest PC in cazul in care ai un buget mic si acest PC daca ai un buget mare.

Nu e cine stie ce.. Iti recomand acest PC in cazul in care ai un buget mic si acest PC daca ai un buget mare.

Mersi, dar eu vreau sa stiu ce pot face cu ala.. ca nu e pentru mine, nu are buget deloc, vrea sa-l ia de la un vecin si de asta vreau sa stiu. Cam ce poate face cu ala

Mersi, dar eu vreau sa stiu ce pot face cu ala.. ca nu e pentru mine, nu are buget deloc, vrea sa-l ia de la un vecin si de asta vreau sa stiu. Cam ce poate face cu ala

Poate juca:

-League Of Legends;

-Metin2;

-Aion;

-Minecraft;

-Call Of Duty Black Ops (2) pe low;

-

Counter-Strike: Global Offensive

-Counter-Strike: Source

si multe altele

Nu conteaza daca e pe low..... Dota 2 astea nu poate juca gen nu ? GTA SA etc ?

Da, le poate juca.

Pentru mai multe detalii despre jocurile pe care le poate juca cu acel sistem gasesti aici. Tot ce trebuie sa faca este sa aleaga jocul pe care vrea sa-l joace si sa ruleze testul. Va vedea daca poate rula jocul pe acel sistem.

Pai de asta va intreb si de asta vreau raspuns sa stiu daca poate juca jocurile astea mai noi ca nu prea le are cu $$ si vrea ceva ieftin si il da un vecin si i-a zis sa ii dea rasp pana maine (azi).. si e pasionat de dota 2 fifa 11-12 astea de asta va intreb. Ca inca nu are calculatorul sa stie sa nu-l ia degeaba. @ am vorbit cu propietarul si mi-a spus ca are procesorul dual core, deci probabil e bun.. astept un ultim raspuns si ii zic sa-l ia daca e.

Edited by Sheennn

NU recomand acel sistem desktop. Mai bine iti faci unul din piese. Ce buget are amicul tau?

Primesti avertisment verbal, urmand ca la urmatoarea abatere sa fii sanctionat cu warn. Fii mai atent pe viitor si citeste cu atentie raspunsurile date de ceilalti membrii inaintea ta.

Topic inactiv timp de 7 zile.

Topic closed.

Edited by SQ Joshua
Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.