stefanless Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Signature of the week number: 44 Tema: Lowrider Cars | Cars Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 1.11.2013, ora 00:00 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #44", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". / Castigatorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 ATENTIE! Doar membrii din juriu au voie sa voteze ceilalti veti fi sanctionati in caz de postati.Aveti timp pana Duminica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Votez lucrare #3 deoarece mi se pare cea mai reusita din aceasta editie, imi plac culorile si contrastul, dar se mai putea lucra la text, nu e integrat si pozitionat bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Nicio lucrare nu este stralucita, cu toate astea am ales sa votez a 3-a lucrare. Dupa parerea mea este cea mai bine lucrata din aceasta editie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Prima text naspa. A 2-a din ce-mi dau seama nu e masina lowrider deci nu se incadreaza si oricum nu imi place. Votez lucrarea 3, e cea mai ok realizata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 3, 2013 Author Share Posted November 3, 2013 Castigatorul acestei editii este [rTs]Adrian28, felicitari! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts