Jump to content

Gaseste locatia / Find the location

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Gaseste locatia / Find the location

Salutare B-Zone! Am vazut ca un membru al comunitatii a incercat sa reia acest event care a fost abandonat acum ceva timp, dar nu a reusit sa se ocupe de el, asa ca am decis sa preiau eu acest eveniment.

Eu o data pe zi, poate de doua ori voi posta cate o poza facuta oriunde pe harta insotita de un indiciu. Pentru a vi se lua raspunsul in considerare trebuie sa faceti o poza dintr-un unghi cat mai apropiat de cel din care am facut eu poza. (Cel care are poza in unghiul cel mai apropiat castiga. Daca intr-o zi nu raspunde nimeni imi iau libertatea de a tine o poza pana se strang macar 3 poze.)

~~~Reguli~~~

• Poza trebuie sa contina chat-ul, [/time] si radarul, nu ca in ale mele unde vor lipsi cele doua.
  • Esti strict INTERZIS sa dati edit dupa ce ati postat. (Cei care vor da edit sau vor face post de 2 ori intr-o editie sunt descalificati din ambele poze chiar daca sunt facute bine sau prost.)
  • Nu aveti voie sa postati de mai multe ori in cadrul unei editii.
  • Sunt interzise comentariile inutile.

Pentru orice regula incalcata veti primi un advertisment, la 3 advertismente nu veti mai avea dreptul sa postati in topic. Cine va posta cand are 3 advertismente (o sa editez topicul si o sa scriu in primul post cine are avertismente si cate are.). Ca sa scapari de avertismente trebuie sa platiti o anumita suma (numai cei cu 3 avertismente). Banii stransi vor fi pusi ca donatie si ii va primii castigatorul editiei. O editie are castigul maxim de 5.000$ pentru cei de level 2 - 9 si 4.000$ Urmand ca restul de bani ramasi sa fie pusi in urmatoarea editie.

Premiul pentru fiecare runda o sa fie de 2.000$ pentru playerii cu levelul cuprin intre 2 si 9(inclusiv), si de 1.000$ pentru playerii cu levelul 10+.

Daca dupa 36 ore de cand am postat o editie, nu primesc nici un raspuns, vom trece la urmatoarea editie.

Model de postare al unui raspuns:

• Nick:
  • Level:
  • Poza:
  • Alte precizari:

Model de postare a unei sponsorizari:

• Nick:
  • Sponsorizare/Stergere Advertismente:
  • Level:
  • Poza cu [/transfer]:
  • Alte precizari:

Membrii cu 1 Avertisment:

Membrii cu 2 Avertismente:

Membrii cu 3 Avertismente:

Suma de bani pentru a sterge 3 Avertismente este:

Playeri level 2-9: 500$

Playeri level 10+: 1000$

In acest concurs playerii de level 1 NU pot participa! Cine incearca sa participe si nu are macar level 2 va primi 1 Avertisment! Daca un player de level 1 strange 3 Avertismente va plati suma pentru a scoate aceste Avertismente cand va face level necesar unei donatii prin transfer (cei de level care nu pot transfera ban sa ma sune si sa imi dea /pay si sa faca poza).

Editia I

Poza: Click

Indiciu: In apropierea GSLV.

Model de postare:

Nick:

Level:

Poza:

Alte precizari:

Edited by S4F ReLaXx

Nick: Alexandruw

Level:6

Poza: http://i.imgur.com/rg3D35o.png

Alte precizari: :D

Gresit. Mai incercati (Alexandru asteapta pana editia urmatoare)

Editia I - fara castigator

Editia II

(Premiul creste cu 1.000$)

Indiciu: O casa in apropierea HQ TTB.

Model de postare:

Nick:

Level:

Poza:

Alte precizari:

Edited by S4F ReLaXx

Castigatorul celei de a II - a editii este 3n3rgY ( @@3n3rgY, ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Editia a III-a

Indiciu: Undeva in Red Country.

Aceasta este mai usoara sper sa avem mai multi participanti.

Castigatorul celei de a III - a editii este Robytza.Trucker ( @, ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

YnnA_SweeT ( @ ) -> Poza Trebuie sa contina /time si chat

sBk. ( @ ) -> Poza lui Robytza.Trucker este intr-un unghi mai apropiat ca al meu (tu te uiti in jos si el putin mai sus, in poza mea se vede clar ca ma uit in sus)

Editia a IV-a

Indiciu: In apropierea jobului Car Jacker.

Edited by S4F ReLaXx

Castigatorul celei de a III - a editii este Deni ( @ ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Shade. ( @@ShadeXD ) -> Esti chiar pe partea opusa a locului unde am facut eu.

Editia a V-a

Indiciu: Aero LV

Castigatorul celei de a V - a editii este beeTo ( @@beeToo ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Denii ( @ ) -> Poza ta este in afara locului unde am facut eu poza

Editia a VI-a

Indiciu: In apropierea Paintball Arena [LS]

Edited by S4F ReLaXx

Castigatorul celei de a VI - a editii este beToo ( @@beToo, ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Editia a VII-a

Indiciu: In apropierea PigPen

Castigatorul celei de a VII - a editii este Daniell. ( @ ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

Crudex ( @ ) -> Si poza ta este corecta dar Daniell. a raspuns primul.

dyablox ( @ ) -> Si poza ta este corecta dar Daniell. a raspuns primul.

Editia a VIII-a

Indiciu: Undeva langa Jail

Castigatorul celei de a VIII - a editii este Daniell. ( @it is daniell ). Felicitari! Cauta-ma in joc pentru premiu.

ossu ( @ ) -> Poza ta este incorecta deoarece nu apare si /time in poza deci vrei primi 1 Avertizment

Editia a IX-a

Indiciu: Langa Aero LS

Membrii cu 1 Avertisment:

ossu

Membrii cu 2 Avertismente:

Membrii cu 3 Avertismente:

Edited by S4F ReLaXx

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.