Jump to content

ANcient - Problema drivere

Recommended Posts

Nume: Ancient
Ce problema ai?: Drivere.
O scurta descriere a situatiei: Am windows 7, iar am un calculator la care nu am drivere, tot timpul am avut win 7(nu iti necesita drivere).Am o rugaminte de la voi de unde pot face si eu rost de drivere, si ce drivere sunt necesare.

Doresc a imi instala Windows XP SP2
Screenshot: -
Alte precizari:
Am un calculator slab, credeti ca e mai bun Windows SP2 decat 7 pentru rularea SA:MP-ului.

Bun, sunt chior. Nu are rost sa ti Windows 7, cere 2GB RAM ca sa functioneze OK, tu pari sa ai doar unul. Deci instaleaza XP Service Pack 3, nu alte minuni gen LastXP sau altceva. Acum driverele, din poze iti pot da doar driverul pentru placa video (aici). Descarca Aida64 si spune-mi si ce placa de sunet si ce placa de retea ai.

Nume: Ancient

Ce problema ai?: Drivere.

O scurta descriere a situatiei: Am windows 7, iar am un calculator la care nu am drivere, tot timpul am avut win 7(nu iti necesita drivere).Am o rugaminte de la voi de unde pot face si eu rost de drivere, si ce drivere sunt necesare.

Doresc a imi instala Windows XP SP2

Screenshot: -

Alte precizari: Am un calculator slab, credeti ca e mai bun Windows SP2 decat 7 pentru rularea SA:MP-ului.

Nu, windows 7 este mai bun pentru a rula jocul SAMP, la Windows XP SP2 pot aparea diverse erori.. sau sa nu poti instala anumite programe.

Iti recomand sa ramai pe windows 7.

Bun, sunt chior. Nu are rost sa ti Windows 7, cere 2GB RAM ca sa functioneze OK, tu pari sa ai doar unul. Deci instaleaza XP Service Pack 3, nu alte minuni gen LastXP sau altceva. Acum driverele, din poze iti pot da doar driverul pentru placa video (aici). Descarca Aida64 si spune-mi si ce placa de sunet si ce placa de retea ai.

Da esti chior, ia uitate mai bine sa vezi MEMORY 2GB, eu am 1 GB si imi merge perfect Windows 7 si il am de 6 luni fara probleme.

Edited by Petru Daniel

Nu, windows 7 este mai bun pentru a rula jocul SAMP, la Windows XP SP2 pot aparea diverse erori.. sau sa nu poti instala anumite programe.

Iti recomand sa ramai pe windows 7.

Da esti chior, ia uitate mai bine sa vezi MEMORY 2GB, eu am 1 GB si imi merge perfect Windows 7 si il am de 6 luni fara probleme.

Ok,am inteles, nu are rost sa va certati.

Am hotarat sa raman pe Windows 7. Multumesc pentru timpul acordat.

T/C va rog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.