Jump to content

BDT a deschis un nou showroom Mazda in Bucureşti

RobertCM
 Share

Recommended Posts

BDT a deschis un nou showroom Mazda in Bucureşti

BDT a inaugurat un nou showroom Mazda in Bucureşti, iar odată cu acesta a fost prezentată şi noua Mazda3.

mazda-3-2014-1024x768-wallpaper-07.jpg?w

Incepând de azi, pasionaţii mărcii japoneze au la dispoziţie un nou showroom Mazda, situat pe Calea Griviţei 198 - 200, sector 1, Bucureşti. Pe o suprafaţă de 250 mp, clienţii au posibilitatea să facă cunoştinţă cu noile modele ale brandului nipon.

mazda6-galerie-foto-101.jpg?width=867&he

"Incă din 1999, inainte de a avea o prezenţă oficială a mărcii in România, BDT a ales să comercializeze şi să serviceze această marcă. Incepând cu 2007, când Mazda a venit in România, am deschis şi primul complex service şi showroom dedicat exclusiv mărcii iar astăzi, după 1 an, se dovedeşte că am avut dreptate să investim in această marcă, aşa că am ales să continuăm prin deschiderea unui nou centru." a declarat Dl. Stefan Simion, Directorul General al Grupui BDT.

Odată cu inaugurarea celui de-al doilea punct de comercializare BDT Mazda, a fost prezentată către public şi noua Mazda3.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.