Predator Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Numele produsului: Cont steam Model:Cont steam , contine : Counter strike 1.6 , Counter Strike Condition Zero , Counter strike condition Zero Deleted scene , Dota 2 , Dota 2 Test Starea produsului:Nebanat , are o stare excelenta Detalii despre produs: Detin acest cont de o perioada mare de timp dar nu mai am timp sa ma joc Preţ: 8 e Clienti Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Ofera ceva Metoda de plată: Clienti Contact: alin.predator @yahoo.com Imagini: http://postimg.org/image/qkzbgaqhz/ Alte precizări: Doresc sa discut cu cineva serios Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Numele produsului: Cont steam Model:Cont steam , contine : Counter strike 1.6 , Counter Strike Condition Zero , Counter strike condition Zero Deleted scene , Dota 2 , Dota 2 Test Starea produsului:Nebanat , are o stare excelenta Detalii despre produs: Detin acest cont de o perioada mare de timp dar nu mai am timp sa ma joc Preţ: 8 e Clienti Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Ofera ceva Metoda de plată: Clienti Contact: alin.predator @yahoo.com Imagini: http://postimg.org/image/qkzbgaqhz/ Alte precizări: Doresc sa discut cu cineva serios toate jocurile alea costa 8 euro pe jocurisms si pe steam, unde esti 100% sigur ca nu iei teapa, nu o sa vinzi niciodata un cont de steam cu acelas pret cu care il cumperi direct de la firma producatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 toate jocurile alea costa 8 euro pe jocurisms si pe steam, unde esti 100% sigur ca nu iei teapa, nu o sa vinzi niciodata un cont de steam cu acelas pret cu care il cumperi direct de la firma producatoare. sincer sa fiu nu cred ca ti-am cerut parerea , pretul e negociabil ! Contu il vand cu minim 5 E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Vrei la schimb un cont de filelist cu 2 invitatii? as dori euro daca se poate ori pe clienti ori Orange ( minim 4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Vandut ! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.