stefanless Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Signature of the week number: 46 Tema: Games Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 17.11.2013, ora 00:00 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #46", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". / Castigatorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 ATENTIE! Doar membrii din juriu au voie sa voteze ceilalti veti fi sanctionati in caz de postati.Aveti timp pana Marti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Votul meu in aceasta editie merge catre prima imagine. Stockul utilizat i-a oferit avantaje majore si l-a ajutat la editarea acestuia. Pe langatexturile aplicate si culorile utilizate mi-a placut si modul in care a combinat textul si pozitionarea lui. Felicitarile mele autorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Votez lucrarea #1 deoarece "da bine la ochi", e lucrata curat, nu e prea incarcata, efectele sunt bine aplicate, iar textul este bine integrat si pozitionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meechy Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 (edited) Votez lucrarea #2, renderul este integrat bine, imi place foarte mult lumina, textul cam strica.. dar in rest arata foarte bine si se potriveste tot. Edited November 20, 2013 by REViL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Imi place renderul, lumina.. e bine realizat, se mai putea lucra la text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 (edited) Imi plac combinatiile de culori si renderul. Se mai putea lucra la text si sharpen-ul putin mai mic pe render, zic eu. Edited November 19, 2013 by Zoom xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Căştigătorul ediţiei 46 al SOTW este Cheez IT, te rog să îmi dai pm cu adresa de pe clienţi.b-zone.ro pentru a iţi revendica premiul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts