Jump to content

[B-Zone TV] This is San Fierro Taxi...

AliNNN
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] This is San Fierro Taxi...
Gen: Prezentare.
Data: 18/11 - 20/11
Scurta prezentare: Prezentarea facțiunii pașnice San Fierro Taxi de pe RPG1.
Link:

Edited by BOSS AliNNN

Am facut si eu o prezentare taxi cat de curand click me in fine nu asta conteaza!

Deci sa incepem cu inceputu

Nu mai filma ma cu bandi cam o ocupa frapsu mult dar daca salvezi fisierul intr-un format .WMV ( Windows Media Video) marimea fisierului este mai mica si se poate pune pe youtube in 2-3 minute !

Incearca o rezolutie mai mare la gta!

Nu mai filma First person acela nu este cam hack incearca sa inveti sa il folosesti bine !

Cam atat cat despre edit mergea ceva efecte de contrast si culoare dar merge si asa !

Nu e pentru b-zone ? Ba tintlu nu iti spune nimic In colaborare cu b-zone nu iti spune nimic ce server mai are SF taxi ? Ca deja ma enervezi cu treaba asta !

@BOSS AliNNN

Edit x2 : Rank 6-7 ba omule tu habar nu ai de script ce tot mai vorbesti !

Nu mai stau sa scriu mai multe deci : un exemplu

/makeleader spun aleatoriu fac eu comenzi pentru tine

prank 7

pleader x numarul al factiuni stiai de asa ceva?

Edited by TSF Ionutz12345

Am facut si eu o prezentare taxi cat de curand click me in fine nu asta conteaza!

Deci sa incepem cu inceputu

Nu mai filma ma cu bandi cam o ocupa frapsu mult dar daca salvezi fisierul intr-un format .WMV ( Windows Media Video) marimea fisierului este mai mica si se poate pune pe youtube in 2-3 minute !

Incearca o rezolutie mai mare la gta!

Nu mai filma First person acela nu este cam hack incearca sa inveti sa il folosesti bine !

Cam atat cat despre edit mergea ceva efecte de contrast si culoare dar merge si asa !

O să fiu sincer și îți spun.

Prezentarea ta taxi NU este pentru b-zone, te dai singur de gol cu ”rank 6-7”, cred că nu mai trebuie să adaug nimic, pentru că vă dați seama de ce este vorba.

Dacă filmez cu fraps îmi ia 2GB/30sec, nu mersi.

Rezoluția este de 1366x720 sau așa ceva.Eu zic că e destul de mare.

Nu filmez first person.Poate ca nu ai fost tu atent, era cam hack.

Nu mai comentez că e clar.

Felicitari pentru munca depusa . Dupa parerea mea arata destul de bine .

Mersi, bă.

Edited by BOSS AliNNN

Foarte frumos dar am si eu o parere constructiva pentru tine.

1.Cand filmezi celelalte masini, ai grija cu ce viteza misti camera, poti seta viteza din camerahack.

2. Cand alegi o melodie, incearca sa alegi una nu care iti place tie (rap, doc, deliric) ci una ambientala ce sa se potriveasca cu clipul :)

Mult succes in continuare si sper sa nu o iei ca pe ceva negativ, daca nu m-ar fi interesat de ceea ce faci, nu ti-as fi spus parerea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.