stefanless Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Signature of the week number: 47 Tema: Music Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 23.11.2013, ora 00:00 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #47", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". / Castigatorul va primi 2€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 23, 2013 Author Share Posted November 23, 2013 ATENTIE! Doar membrii din juriu au voie sa voteze ceilalti veti fi sanctionati in caz de postati.Aveti timp pana Marti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Votez lucrarea #4 deoarece mi se parea "cea mai lucrata" din aceasta editie. Imi plac culorile folosite, efectele sunt bine aplicate, dar textul principal nu prea arata bine, se mai putea lucra la el sau mai bine arata fara, doar cel mic de jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meechy Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Votez aceasta lucrare deoarece mi se pare ca e cea mai buna dintre toate. Imi plac foarte mult culorile, efectele.. tot, arata impecabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Votez lucrarea #4 pentru ca este pe departe cea mai buna lucrare din aceasta editie, este mai lucrata decat celelalte si are un impact vizual destul de placut, ceea ce strica este amplasarea textului si efectele acestuia, se mai putea lucra pe partea aceasta.OFF TOPIC: Serios? Stefanless: E nr. 1 sa moara dusmanii lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Votez aceasta lucraare deoarece mi se pare cea mai bine lucrata si la care s-a lucrat cel mai mult, si in plus imi place acel Smudge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Votez aceasta lucrare fiind cea mai complexa din aceasta editie. Se mai putea lucra putin la text in special schimbat fontul cu care este scris "SOTW B-ZONE #47" si adaugarea barii ca si in celalta parte a logoului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Castigatorul acestei editii este Alpha287! Astept PM cu adresa de email de pe clienti.b-zone.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts