Jump to content

Problema-Posibil mouse

IB ColdDusT
 Share

Recommended Posts

Nick:ColdDusT
Ce problema ai?:Posibil mouse sau imi tremura mana, este legat de tinta de pe click dreapta.
O scurta descriere a situatiei: Cand pun tinta la departare sau cand ma lupt 1 vs 1 nu pot pune tinta fixa pe acel obiect/player deoarece se duce intr-o parte si in alta camera.
Screenshot: Sper ca nu are ceva daca am pus un filmulet:

Alte precizari: In caz de este de la mouse sensivity va rog sa imi spuneti cum sa-l setez. P.S : Watch on Youtube pentru o calitate mai buna si mai vizibila a tintei Edited by ColdDusT

Si mie mi se intampla la fel de multe ori. In primul rand, GTA San Andreas nu este un joc care sa aiba setari avansate pentru mouse. In al doilea rand, daca nu folosesti un mousepad de calitate, mouse-ul are tendinta sa se miste stanga-dreapta desi tu nu simti. Exista 2 posibilitati sa remediezi problema: Iti iei un mousepad bun, recomand ROCCAT sau STEELSERIES, sau, incerci sa te obisnuiesti. Dupa cateva sapatamani n-o sa se mai intample.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.