BobMarley Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 (edited) Bello e expert in Culturism , are 50 in brat . Cred ca a citit si el forumul ala , si a mai retinut cate ceva si doar da sfaturi . @Fara suparare , prea te dai profesor . Mai ales ca te duci la sala de 2 saptamani Edited July 14, 2010 by Bastardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Un sfat de la mine Sa nu combiantii niciodata picioarele cu o parte superioara a corpului. Deoarece corpul uman contine 5l de sange si nu e prea indicat sa faci de exemplu Picoare cu umeri cand faceti picoare acordatile o zi doar pt ele. Toti antrenorii cu care am lucrat cam asta imi ziceau . Si incercati sa mancat din 3 in 3 ori nu foarte multe ... de ex la 7:00 - 10:00 si tot asa dar sa nu consumati prajeli si alte prostii precum fastfood icercati sa consumati multa carne de preferat vita sau pui (la gratar) , lactatele sun de asemenea faorte bune , 100g de alune contin cca. 20 g proteine. Si antrenamentul sa nu dureze mai mult de 60 de min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Fiti voi destepti in continuare,daca vreti ceva ne vedem acolo,pe forum,sa vedem ce si cum Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobMarley Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Degeaba stii teorie , daca nu ai practica . Eu as da sfaturi din propria experienta , nu din ce citesti acolo . Bafta ! Apropo , nu pui poze cu tine reBello pentru ca ai burtica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Fiti voi destepti in continuare,daca vreti ceva ne vedem acolo,pe forum,sa vedem ce si cum Nu ma dau destept dar dupa 1 an de culturism consider ca stiu mai multe ca tine care faci de de mult ma itarziu ca mn ... logic nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Ne vedem pe site ala Sa vedeti acolo ce si cum. @ Bastardo - uita-te cate kg aveam,si uita-te la semnatura,cat am slabit,si atunci sa mai vorbim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Nu ma faci stai calm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobMarley Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 De ce nu pui poza cu tine ? Pune inainte ( cu burtica ) si dupa sala , sa vedem cat ai evoluat , ca sala nu presupune numai muschi , ci si slabire . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Hmm,tu crezi ca eu am burta La 1,78 si la 64 kg mi-e greu sa cred ca am.Nu mi-am facut poze inainte,si nu-mi fac nici acum,si nici nu-mi voi face,pentru a-i arata cuiva cum sunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobMarley Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Hmm,tu crezi ca eu am burta La 1,78 si la 64 kg mi-e greu sa cred ca am.Nu mi-am facut poze inainte,si nu-mi fac nici acum,si nici nu-mi voi face,pentru a-i arata cuiva cum sunt. Asta e vrajeala curata . Nu mai conteaza . Eu am 1 85 si 74 kg . Daca esti gamer , ai pielea precum fetele pe tine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RareS4Jb Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 eu merg la sala. luni spate/marti piept/miercuri picioare/joi umeri+trapez/vineri antebrat biceps triceps dimineata mananc ce am pofta,la pranz ce am pofta,seara o fructa si un iaurt nimic mai mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addyn Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Si eu mergeam la sala inainte sa ma apuc de MMA.Mergeam in fiecare zi timp de 6-7 luni era destul de frumos si faceai sport! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Si eu mergeam la sala inainte sa ma apuc de MMA.Mergeam in fiecare zi timp de 6-7 luni era destul de frumos si faceai sport! Si ce lucrai,ce rezultate ai obtinut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzZi Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Voi merge si eu la sala vreau sa imi fac un corp frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 (edited) Pai, practic culturismul de 4 luni.Iau ca supliment nutritiv doar Creatina. Program de antrenament: Luni : biceps + piept Marti : Spate + umeri Miercuri : triceps + abdomen Joi : Picioare Vineri : biceps + piept. Vreau sa spun ca am obtinut rezultate imbucuratoare de cand merg la sala... Edited August 10, 2010 by OptimusPrime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Nu e bun programul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSih0paT Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Daca tot nu e bun domnule profesor in culturism , de ce nu ii dai si sfaturi sa il imbunatateasca ? Doar sa critici stii , go away stupid boy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 (edited) Daca tot nu e bun domnule profesor in culturism , de ce nu ii dai si sfaturi sa il imbunatateasca ? Doar sa critici stii , go away stupid boy ! EDIT: Fara injurii aduse altui user. Cum sa fie bun,cand lucreaza de 2 ori pieptul si bicepsul?Dar am uitat,ca la tine se lucreaza toate zi de zi. Edited August 11, 2010 by psihidelick Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Ma, eu nu arat.. cine stie ce, ma refer.. ca nu am facut sala niciodata pana acum. Insa, mi-ar placea ma apuc in iarna.. am citit pe internet ca atunci se depune cel mai bine musculatura ( daca ai si o alimentatie sanatoasa ). Dati-mi cateva informatii, despre tot ce inseamna BodyBuilding, eventual.. un program pe care sa-l urmez, o alimentatie, daca trebuie sa iau proteine sau nu ?! Poate chiar si o sala de BodyB. buna, din Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Ma, eu nu arat.. cine stie ce, ma refer.. ca nu am facut sala niciodata pana acum. Insa, mi-ar placea ma apuc in iarna.. am citit pe internet ca atunci se depune cel mai bine musculatura ( daca ai si o alimentatie sanatoasa ). Dati-mi cateva informatii, despre tot ce inseamna BodyBuilding, eventual.. un program pe care sa-l urmez, o alimentatie, daca trebuie sa iau proteine sau nu ?! Poate chiar si o sala de BodyB. buna, din Bucuresti. PM cu id-ul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 PM cu id-ul tau. Ti-am trimis un PM cu id-ul meu, astept acolo cateva detalii. O zi buna tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Astept si eu ID-ul unui coleg care se pricepe in asa ceva. Vreau sa ma informez de la o varsta destul de frageda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 (edited) EDIT: Fara injurii aduse altui user. Cum sa fie bun,cand lucreaza de 2 ori pieptul si bicepsul?Dar am uitat,ca la tine se lucreaza toate zi de zi. lol, de ce nu te-ai facut antrenor?programu asta l-am primit de la antrenoru meu, lol.\ Edit: uite-te pe net, mai informeaza-te, majoritatea lucreaza 1/2 grupe de doua ori pe saptamana, lol.. Edited August 11, 2010 by OptimusPrime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Imi pare rau domnule moderator. Dar OptimusPrime. Luni - ok. Marti - nu-i bine. Miercuri - nu-i bine.(trebuie pauza) Joi - prea putin. Vineri - nu e bine sa repeti. Daca vrei incearca : Luni : piept+biceps Marti : pauza Miercuri : spate+triceps Joi : pauza Vineri : umeri+trapez Sambata : picioare+abdomen. Este suficient sa antrenezi cate o grupa pe saptamana,pieptul se lucreaza indirect si la celelalte grupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 (edited) Imi pare rau domnule moderator. Dar OptimusPrime. Luni - ok. Marti - nu-i bine. Miercuri - nu-i bine.(trebuie pauza) Joi - prea putin. Vineri - nu e bine sa repeti. Daca vrei incearca : Luni : piept+biceps Marti : pauza Miercuri : spate+triceps Joi : pauza Vineri : umeri+trapez Sambata : picioare+abdomen. Este suficient sa antrenezi cate o grupa pe saptamana,pieptul se lucreaza indirect si la celelalte grupe. Imi pare rau si mie moderator .. Am uitat sa-ti spun ca fac un program intens .. nu 4 zile pe saptamana, 5 . Edited August 11, 2010 by OptimusPrime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts