Jump to content

BodyBuilding

eFFecT
 Share

Recommended Posts

Bello e expert in Culturism , are 50 in brat :| . Cred ca a citit si el forumul ala , si a mai retinut cate ceva si doar da sfaturi .

@Fara suparare , prea te dai profesor . Mai ales ca te duci la sala de 2 saptamani

Edited by Bastardo

Un sfat de la mine Sa nu combiantii niciodata picioarele cu o parte superioara a corpului.

Deoarece corpul uman contine 5l de sange si nu e prea indicat sa faci de exemplu Picoare cu umeri cand faceti picoare acordatile o zi doar pt ele. Toti antrenorii cu care am lucrat cam asta imi ziceau . Si incercati sa mancat din 3 in 3 ori nu foarte multe ... de ex la 7:00 - 10:00 si tot asa dar sa nu consumati prajeli si alte prostii precum fastfood icercati sa consumati multa carne de preferat vita sau pui (la gratar) , lactatele sun de asemenea faorte bune , 100g de alune contin cca. 20 g proteine. Si antrenamentul sa nu dureze mai mult de 60 de min.

Fiti voi destepti in continuare,daca vreti ceva ne vedem acolo,pe forum,sa vedem ce si cum :-J

Nu ma dau destept dar dupa 1 an de culturism consider ca stiu mai multe ca tine care faci de de mult ma itarziu ca mn ... logic nu ?

Ne vedem pe site ala ;) Sa vedeti acolo ce si cum.

@ Bastardo - uita-te cate kg aveam,si uita-te la semnatura,cat am slabit,si atunci sa mai vorbim :))

Hmm,tu crezi ca eu am burta :-?

La 1,78 si la 64 kg mi-e greu sa cred ca am.Nu mi-am facut poze inainte,si nu-mi fac nici acum,si nici nu-mi voi face,pentru a-i arata cuiva cum sunt.

Hmm,tu crezi ca eu am burta :-?

La 1,78 si la 64 kg mi-e greu sa cred ca am.Nu mi-am facut poze inainte,si nu-mi fac nici acum,si nici nu-mi voi face,pentru a-i arata cuiva cum sunt.

Asta e vrajeala curata . Nu mai conteaza . Eu am 1 85 si 74 kg . Daca esti gamer , ai pielea precum fetele pe tine .

Si eu mergeam la sala inainte sa ma apuc de MMA.Mergeam in fiecare zi timp de 6-7 luni era destul de frumos si faceai sport!

Si ce lucrai,ce rezultate ai obtinut?

Pai, practic culturismul de 4 luni.Iau ca supliment nutritiv doar Creatina.

Program de antrenament:

Luni : biceps + piept

Marti : Spate + umeri

Miercuri : triceps + abdomen

Joi : Picioare

Vineri : biceps + piept.

Vreau sa spun ca am obtinut rezultate imbucuratoare de cand merg la sala...

Edited by OptimusPrime

Daca tot nu e bun domnule profesor in culturism , de ce nu ii dai si sfaturi sa il imbunatateasca ? Doar sa critici stii , go away stupid boy !

EDIT: Fara injurii aduse altui user.

Cum sa fie bun,cand lucreaza de 2 ori pieptul si bicepsul?Dar am uitat,ca la tine se lucreaza toate zi de zi.

Edited by psihidelick

Ma, eu nu arat.. cine stie ce, ma refer.. ca nu am facut sala niciodata pana acum. Insa, mi-ar placea ma apuc in iarna.. am citit pe internet ca atunci se depune cel mai bine musculatura ( daca ai si o alimentatie sanatoasa ). Dati-mi cateva informatii, despre tot ce inseamna BodyBuilding, eventual.. un program pe care sa-l urmez, o alimentatie, daca trebuie sa iau proteine sau nu ?! Poate chiar si o sala de BodyB. buna, din Bucuresti.

Ma, eu nu arat.. cine stie ce, ma refer.. ca nu am facut sala niciodata pana acum. Insa, mi-ar placea ma apuc in iarna.. am citit pe internet ca atunci se depune cel mai bine musculatura ( daca ai si o alimentatie sanatoasa ). Dati-mi cateva informatii, despre tot ce inseamna BodyBuilding, eventual.. un program pe care sa-l urmez, o alimentatie, daca trebuie sa iau proteine sau nu ?! Poate chiar si o sala de BodyB. buna, din Bucuresti.

PM cu id-ul tau.

EDIT: Fara injurii aduse altui user.

Cum sa fie bun,cand lucreaza de 2 ori pieptul si bicepsul?Dar am uitat,ca la tine se lucreaza toate zi de zi.

lol, de ce nu te-ai facut antrenor?programu asta l-am primit de la antrenoru meu, lol.\

Edit: uite-te pe net, mai informeaza-te, majoritatea lucreaza 1/2 grupe de doua ori pe saptamana, lol..

Edited by OptimusPrime

Imi pare rau domnule moderator.

Dar OptimusPrime.

Luni - ok.

Marti - nu-i bine.

Miercuri - nu-i bine.(trebuie pauza)

Joi - prea putin.

Vineri - nu e bine sa repeti.

Daca vrei incearca :

Luni : piept+biceps

Marti : pauza

Miercuri : spate+triceps

Joi : pauza

Vineri : umeri+trapez

Sambata : picioare+abdomen.

Este suficient sa antrenezi cate o grupa pe saptamana,pieptul se lucreaza indirect si la celelalte grupe.

Imi pare rau domnule moderator.

Dar OptimusPrime.

Luni - ok.

Marti - nu-i bine.

Miercuri - nu-i bine.(trebuie pauza)

Joi - prea putin.

Vineri - nu e bine sa repeti.

Daca vrei incearca :

Luni : piept+biceps

Marti : pauza

Miercuri : spate+triceps

Joi : pauza

Vineri : umeri+trapez

Sambata : picioare+abdomen.

Este suficient sa antrenezi cate o grupa pe saptamana,pieptul se lucreaza indirect si la celelalte grupe.

Imi pare rau si mie moderator ..

Am uitat sa-ti spun ca fac un program intens .. nu 4 zile pe saptamana, 5 .

Edited by OptimusPrime

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.