psihidelick Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Va multumesc pentru intelegere, si va rog din suflet.. incercati sa nu va mai jigniti. Probabil, fiecare antrenor de BodyB. incearca sa-si creeze propriul program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Da-mi niste detalii despre tine. Tip somatic,scop,inaltime,greutate,varsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Pai, poti foarte simplu sa intri la profilul meu..si ma poti vedea acolo, am cateva poze. - Intaltime: 1.81 - Greutate: 64 Kg - Varsta: 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Pai, poti foarte simplu sa intri la profilul meu..si ma poti vedea acolo, am cateva poze. - Intaltime: 1.81 - Greutate: 64 Kg - Varsta: 20 Tu fiind la inceput,o sa ai nevoie de un antrenament de 3 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Da, e ok.. inteleg.. pot sa o fac. In ce consta acest antrenament? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Luni : piept + biceps + abdomen Marti : pauza Miercuri : spate + triceps Joi : pauza Vineri : umeri + trapez + picioare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Program Heavy Duty efectuarea a numai 5serii la exercitiile prezentate. De inceput clasicul lui M.M. numit si HD 1.cu acelasi program sa antrenat Dorian Yates in 1992 cand a devenit Mr Olimpia. Luni Piept. Fluturai din culcat sau buterflys combinat cu impins la banca Nautilius sau impins culcat sau impins inclinat. Umeri Ridicari laterale cu gantere sau ridicari la masina Nautilius. Impins la Nautilius sau impins cu haltera. Triceps Extensi la Nautilius sau la cablu combinat cu flotari la paralele sau impins culcat apropiat. Miercuri Spate Pulovere la Nautilius sau pulovere cu gantera pe o banca. Combinat cu Tractiuni la cablu cu priza ingusta. Ramat cu haltera sau ramat la masina de ramat Ridicari de umeri sau indreptari. Biceps Flexi cu haltera. Vineri Coapse Extensii Combinat cu Geno sau presa Flexii Gambe Ridicari pe varfuri din stand. Abdomen Sit-ups sau crunches cu greutate La acest Program HD-1 cu timp de refacere scurt sa nu se efectueze prea des tehnicile de intensitat. P.S : In perioada in care folositi regim trebuie sa aveti un minim de 2,5 - 3 g prot/kg si 3g carbo/kg deoarece este destul de dur antrenamentul (programul in sine nu este practicat de incepatori ) App Xella ia zi cu cat ai facut piept cel mai mult dar o repetara corecta sa atinga usor pieptul toata cursa. Eu cu 75 kg + bara (10kg) 2 rep. Am 14 ani si 1 an si 2 luni de culturism. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Wow,deci am de munca.. din cate imi spuneti. Bun, probabil ca daca ma voi duce la o sala.. o sa-mi explice si baietii de acolo. Acum, alta treaba..ce ar trebui sa iau ?! ce proteine sa iau ?! Cam in cat timp se depune musculatura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Nu conteaza cu cat fac eu,si nici nu-mi pasa cu cat faci tu. Ah,deci zici ca faci culturism,la ce concursuri ai fost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Daca va " atacati ", atacati-va fara sa va jigniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Wow,deci am de munca.. din cate imi spuneti. Bun, probabil ca daca ma voi duce la o sala.. o sa-mi explice si baietii de acolo. Acum, alta treaba..ce ar trebui sa iau ?! ce proteine sa iau ?! Cam in cat timp se depune musculatura? Te sfatuiesc sa nu iei proteine inainte sa incepi sala, adica sa nu iei proteine si sa stai degeaba.Depinde acum, ti-as recomanda Whey Line Pro Mass, musculatura se depunde in ceva timp, acu depinde de tine, daca te tii, programu pe care il ai, s.a.m.d.Ti-as recomanda pentru primele 2-3 saptamani programu care ti la spus Xela mai sus .. dupaia unu mai intens.Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Te sfatuiesc sa nu iei proteine inainte sa incepi sala, adica sa nu iei proteine si sa stai degeaba.Depinde acum, ti-as recomanda Whey Line Pro Mass, musculatura se depunde in ceva timp, acu depinde de tine, daca te tii, programu pe care il ai, s.a.m.d.Ti-as recomanda pentru primele 2-3 saptamani programu care ti la spus Xela mai sus .. dupaia unu mai intens.Succes Ok, multumesc. O sa tin cont.. treaba este alta, de tinut.. ma tin atat cat imi rezerva timpul. Mai am si facultate.. etc. In fine, vroiam sa spun altceva, daca ma tin de sala.. si iau proteine si incepe musculatura sa se depuna.. mai exact,imi formez corpul asa cum imi doresc,si intr-un final o sa ma las de sala, trebuie sa iau in continuare proteine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 (edited) Bai Xella esti *****? Cum sa pui picioarele intr-o zi in care mai faci umeri si trapez > Hai sati zic ceva media de sange pe care o are 1 om in corp este de 5l deci sangele tau vaa trebuie sa se imparte si la umeri si trapez si la picioare . Deci mai bine o zi speciala pt picioare Si app la concursi prietene nu am fost dar pun pariu ca nici nu sti cu ce sa mananca asta deci cius Edited August 14, 2010 by psihidelick Data viitoare, primesti warn! Ti-am spus sa vorbesti frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Vad ca o tii ca tine,hai fa ca tine,si o sa vezi rezultatele,daca vrei ceva topculturism sa aflii si tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Omu vrea sa afle ceva iar voi va jigniti, mari culturisti, faceti sala de 1 luna si va credeti mari culturisti .Mai terminati cu injuriile si altele... Ok, multumesc. O sa tin cont.. treaba este alta, de tinut.. ma tin atat cat imi rezerva timpul. Mai am si facultate.. etc. In fine, vroiam sa spun altceva, daca ma tin de sala.. si iau proteine si incepe musculatura sa se depuna.. mai exact,imi formez corpul asa cum imi doresc,si intr-un final o sa ma las de sala, trebuie sa iau in continuare proteine? Da, desigur, dupa cum am mai spus, musculatura se depune in functie de antrenament, cand zic asta nu trebuie sa bagi ca nebunu aceeasi grupa in fiecare zii ca intri in supraantrenament.Proteinele iti da forta/iti creste masa musculaara, tu iti vei forma corpul asa cum iti doresti, dar intr-un final dupa ce o sa te lasi e logic ca nu o sa il mai ai asa, in timp o sa te ingrasi/slabesti, musculatura dispare ( daca nu mai faci niciun fel de miscare )..Dupa cum ti-am mai spus, nu trebuie sa iei proteine daca te lasi de sala, proteine iei atunci cand faci sala/miscare.Sper ca te-am ajutat, daca mai vrei sa aflii si altceva, PM sau posteaza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Omu vrea sa afle ceva iar voi va jigniti, mari culturisti, faceti sala de 1 luna si va credeti mari culturisti .Mai terminati cu injuriile si altele... Da, desigur, dupa cum am mai spus, musculatura se depune in functie de antrenament, cand zic asta nu trebuie sa bagi ca nebunu aceeasi grupa in fiecare zii ca intri in supraantrenament.Proteinele iti da forta/iti creste masa musculaara, tu iti vei forma corpul asa cum iti doresti, dar intr-un final dupa ce o sa te lasi e logic ca nu o sa il mai ai asa, in timp o sa te ingrasi/slabesti, musculatura dispare ( daca nu mai faci niciun fel de miscare )..Dupa cum ti-am mai spus, nu trebuie sa iei proteine daca te lasi de sala, proteine iei atunci cand faci sala/miscare.Sper ca te-am ajutat, daca mai vrei sa aflii si altceva, PM sau posteaza . Ok, multumesc pentru informatii. Un abonament la sala cat costa? se plateste lunar? sau cum.. ? Oricum, probabil ca la fiecare sala de B.B exista un responsabil care te invata ce sa faci,mai ales in cazul meu.. ca sunt " novice ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 (edited) Nu-ti putem da o suma exacta,pentru ca preturile difera de la sala la sala,cu cat mai multe aparate cu atat mai scump. Mda,proteine ia tot timpul,oricum are nevoie de a calcula lbm,si dupaia sa vada cat la suta are nevoie de carbohidrati,cat la suta de proteine,si restul de grasimi sanatoase. Edited August 14, 2010 by Xela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 (edited) Nu-ti putem da o suma exacta,pentru ca preturile difera de la sala la sala,cu cat mai multe aparate cu atat mai scump. Mda,proteine ia tot timpul,oricum are nevoie de a calcula lbm,si dupaia sa vada cat la suta are nevoie de carbohidrati,cat la suta de proteine,si restul de grasimi sanatoase. Nu trebuie sa iei mereu proteine, nu cred ca ai probleme cu organismul sa iei proteine .. Deci iei proteine numai cand faci sport, Xella cu ce motiv sa ia mereu proteine?Vrei sa se ingrase?Omu a spus destul de clar ca vrea doar sa puna masa muscualara, nu sa se ingrase .. citeste cu atentie pe viitor te rog .. Deci iei proteine cand faci sport, altfel daca iei proteine si nu faci miscare te ingrasi .. Edit: Ti-am recomandat mai sus ce sa iei, daca nu gasesti, incearca sa iei niste creatina combinata cu niste amino .. Daca iei creatina, sa bei cat se poate de multa apa pe zii, creatina iti retine apa in corp, deci trebuie sa bei multa apa .. Si da, abonamentul ti-l platesti pe luna, sau daca vrei ti-l poti platii dinainte pe cate luni vrei tu, acum depinde de sala, nu toate abonamentele sunt la fel .. Ar trebui sa fie un antrenor acolo care sa te ajute, sa te lamureasca, si sa-ti dea mai multe sfaturi despre proteine/program, si tot ce vrei sa aflii, daca te mai pot ajuta cu ceva posteaza sau PM. Da-mi te rog un PM cu ID-ul tau de messenger si mai vorbim acolo Edited August 14, 2010 by OptimusPrime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Am zis ca ia proteine tot timpul din mancare,nu i-am sugerat sa ia mereu,dar daca nu intelegi la exprimare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Daca nu stii sa te exprimi, nu e vina mea, ai spus: proteine ia tot timpul, nu ai specificat din mancare sau altceva , fii mai explicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Gata, va rog eu nu incepeti iar cu cearta. Am inteles ce trebuie sa fac, va multumesc amandurora. Optimus: psihidelick.experience@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Deci in concluzie,baga in tine mancare sanatoasa,ia suplimente,odihneste-te suficient 8-10h si fa sala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Pai,de bagat in mine.. bag atat cat pot, nu imi fortez organismul. Cat despre suplimente,mai subtire momentan, somnul.. este un hobby pentru mine.. deci la acest capitol nu este problema. Si de sala ma voi apuca curand, multumesc pt sfaturi..si eventual revin cu alte posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xela Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Baietii,care au fost la sala azi,ce-au lucrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Baietii,care au fost la sala azi,ce-au lucrat? Se pare ca nu au fost la sala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts