Jump to content

[Ajutor] Ştergere cont forum

Kynder

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea : Vreau sa-mi şterg contul mai vechi facut pe e-mail-ul meu principal şi să pun e-mail-ul pe acest cont. Sper că înţelegeţi ce vreau sa spun. Se poate acest lucru ?
Screenshot (în caz că este necesar) : -

Nu cred că poţi şterge un cont de unul singur. Eventual schimbi e-mailul de pe contul respectiv, iar apoi îl modifici şi de pe contul celălat cu e-mailul pe care îl aveai pe contul pe care ţi-ai schimbat e-mailul. Altceva nu cred ca poti face. Pentru un tutorial complet (dacă nu te descurci), trimite-mi un PM.

Un alt mod ar fi să vorbeşti cu Bobo printr-un PM trimis de pe contul pe care vrei să-l ştergi în care să-i zici că ai alt cont şi vrei să stergi contul după care îi trimiţi PM-ul.

Stergerea contului nu poate fi efectuata, daca acest lucru se intampla, toate posturile si topicurile facute de tine pe acel cont se sterg, iar noi nu vrem asta.

Ce poti sa faci este sa iti modifici emailul de pe contul acela si sa pui altul.

Cel mai bine, intri pe contul tau vechi dai la edit profile si schimb mailul... ori pui un mail aiurea ori un alt mail de-al tau, si dupa acea pui mailul principal pe contul asta de pe forum !

Nu se poate sa folosesti aceeas adresa chiar daca o schimbi odata ce ai folosito nu mai poti face al 2 cont pe ea, pur si simplu fa cum fac si eu fati o adresa a ta personala si o adresa cu Nickname din game si folosesteo pe aia, chestiile personale sunt personale alea de joc sunt pentru joc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.