Jump to content

Sugestii preturi produse (vehicles, houses,etc)

Vladxx Legend

Recommended Posts

Vrei sa vinzi ceva si nu sti la ce pret sa il dai? Nu vrei sa ceri prea mult, dar nici prea putin ca sa fi tepuit? Da un reply dupa model si intreaba. Noi o sa iti raspundem rapid la cererea ta cu un pret rezonabil. (Suma minima si maxima pe care poti sa o ceri, ca sa scoti si profit).

Nick:

Factiune:

Level:

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc)

Numar de km: (daca este cazul)

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber)

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional).

P.S:

*Daca vindeti casa, specificati la ,,Ce doresti sa vinzi" si locatia casei/apartamentului si level-ul.

*Daca vindeti masina, specificati la ,,Ce doresti sa vinzi" si tipul masinii.

Vrei sa cumperi ceva? Iti ofera cineva un pret pe un produs si nu sti daca e bun? Crezi ca iti da teapa cerandu-ti prea mult? Atunci da un reply si intreaba-ne daca suma este potrivita. Iti vom raspunde rapid si sigur (suma minima si maxima pe care poti sa o dai, ca sa scoti un eventual profit in caz ca vrei sa o vinzi dupa).

Nick:

Factiune:

Level:

Ce doresti sa cumperi: (casa/masina/etc)

Numarul de km: (daca este cazul)

Pretul pe care il cere vanzatorul:(optional)

P.S:

*Daca cumparati casa, specificati la ,,Ce doresti sa cumperi" si locatia casei/apartamentului si level-ul.

*Daca cumperi o maxina, specificati la ,,Ce doresti sa cumperi" si tipul masinii.

Detii o suma de bani si nu sti ce masina sa iei? Ai vrea sa nu faci o alegere gresita la achizitionarea unui nou produs? Atunci intreaba-ne pe noi ce poti cumpara de banii pe care ii detii, si noi te vom ajuta cu sugestii.

Nick:

Factiune:

Level:

Ce doresti sa cumperi: (casa/masina/etc)

Buget:

Am oferit acest serviciu, chiar daca a mai fost si nu mai e, pentru ca multa lume e indecisa daca sa cumpere ceva sau nu, majoritatea cumparand doar de dragul de a cumpara, regretand mai tarziu. Si mie mi s-a intamplat si m-am invatat minte.

Astept posturile voastre cu drag.

Nick: Bogyy

Factiune: Civil

Level: 19

Ce doresti sa cumperi: masina

Buget: 1,4kk. Iti multumesc ca te-ai gandit sa te preocupi si de aceasta problema pentru b-zone.

Iti multumesc ca ai postat aici. O sa iti dau oferte de masini la mana a doua, nu noi. Ai ceva bani, chiar multi bani, asa ca am foarte multe masini pe cap dar iti voi oferii doar cateva din ele. Cele mai bune masini pe care ti le-as recomanda sunt:

-> Infernus, este si masina mea preferata. Se gasesc usor oferte de infernus la banii tai.

-> Bullet, este o masina super.

-> Buffalo, si asta e buna.

-> Turismo, si asta se accepta.

Toate acestea sunt masini Sport, cea mai tare fiind infernus, dupa bullet, turismo si buffalo.

Daca vrei o masina OffRoad, cea mai buna este:

-> Sandking

Cam acestea sunt masinile. Daca mai ai intrebari la ceea ce ti-am spus, sau vrei sa mai intrebi ceva, nu trebuie sa te iei dupa model neaparat, poti sa intrebi linistit. (Sa aiba legatura totusi despre acest post).

Multumesc si sper ca ti-am fost de folos. O seara buna in continuare.

Nick:LoCoTo

Level:22.

Ce doresti sa cumperi: (casa/masina/etc): Masina.

Buget:420.000$

Multumesc ca folosesti acest ,,serviciu". O sa iti enumar cateva masini, pe categorii care sper sa iti fiu de folos.

Masini sport:

->Daca ai sanse poti gasi un Uranus cu mai multi km, desi este cea mai slabuta din aceasta categorie, design e marfa.

->Desi este ieftin, nu prea gasesti cu putini km la mana a doua, iti recomand un pheonix. Prinde 171 km/h, este rapida si se tuneaza super misto.

->Daca vrei ceva mai micut ca design, un club, este mai slab, prinde doar 162 km/h dar se tuneaza si asta misto.

Din toate astea iti recomand Uranus-ul si pheonix-ul.

Masini Saloons:

-> Una dintre cele mai cautate masini de pe server este marca premier, care prinde 173 km/h, dar piata s-a scumpit foarte mult la acest model, dar la bugetul tau nu se pune problema.

In mare cam astea sunt, astea sunt cele mai folosite. Daca mai ai intrebari nu ezita sa mi le adresezi.

Multumesc mult! Sper ca ti-am fost de folos.

Iti multumesc ca ai postat aici. O sa iti dau oferte de masini la mana a doua, nu noi. Ai ceva bani, chiar multi bani, asa ca am foarte multe masini pe cap dar iti voi oferii doar cateva din ele. Cele mai bune masini pe care ti le-as recomanda sunt:

-> Infernus, este si masina mea preferata. Se gasesc usor oferte de infernus la banii tai.

-> Bullet, este o masina super.

-> Buffalo, si asta e buna.

-> Turismo, si asta se accepta.

Toate acestea sunt masini Sport, cea mai tare fiind infernus, dupa bullet, turismo si buffalo.

Daca vrei o masina OffRoad, cea mai buna este:

-> Sandking

Cam acestea sunt masinile. Daca mai ai intrebari la ceea ce ti-am spus, sau vrei sa mai intrebi ceva, nu trebuie sa te iei dupa model neaparat, poti sa intrebi linistit. (Sa aiba legatura totusi despre acest post).

Multumesc si sper ca ti-am fost de folos. O seara buna in continuare.

Mersi mult de sfaturi si o seara buna si tie.

Nick: DonSemaca.

Factiune: National Guard

Level: 19

Ce doresti sa cumperi: Motocicleta: FCR-900

Numarul de km: 10k

Pretul pe care il cere vanzatorul: 440k

Salut. Multumesc ca ai folosit acest serviciu. Iti recomand, din datele pe care mi le-ai dat, sa dai intre 400k si 450k. Sa nu dai mai mult de 450k oricum ca nu se merita la 10k km. Pretul cu care l-as lua eu este de 420k.

Multa bafta si sper ca ti-am fost de folos.

Nick: Denii

Factiune: Hitmen Agency

Level: 45

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc): Conac - Vinewood Los Santos - Level 30

Numar de km: (daca este cazul) -

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber): -

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional): click

Nick: Denii

Factiune: Hitmen Agency

Level: 45

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc): Conac - Vinewood Los Santos - Level 30

Numar de km: (daca este cazul) -

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber): -

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional): click

Multumesc ca folosesti acest serviciu. Iti propun sa il dai cu 30kk, cu aproximatie. Poti sa mai adaugi sau sa mai scazi, dar ai sanse sa primesti pe el si 30kk. Mult succes in continuare si nu uita ca poti raspunde la aceast post oricand, adresandu-mi o intrebare.

O seara placuta in continuare si Sarbatori Fericite!

Nick: MacuJunior

Level: 27

Ce doresti sa cumperi: (casa/masina/etc) Masina

Numarul de km: (daca este cazul) -

Bugetul pe care il detii:(optional) 1,200,000

Nick: MacuJunior

Level: 27

Ce doresti sa cumperi: (casa/masina/etc) Masina

Numarul de km: (daca este cazul) -

Bugetul pe care il detii:(optional) 1,200,000

Din banii aia mi-as lua buffalo, sau hotknife, sau poate ai noroc de bullet.

Bafta. Multumesc ca ai folosit acest serviciu.

Nick: dyablox

Factiune: cilvil

Level: 14

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) motor de tip wayfarer.

Numar de km: (daca este cazul) 500km

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) 4.5k

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional). --

Factiune: cilvil

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) motor de tip wayfarer.

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) 4.5k

Pretul cu care se vinde pe piata este: intre 4,2k si 4,5k. Ai aproximat bine. Daca te grabesti sa o vinzi dao cu minim 4,2k, daca nu poti astepta un client sa ti-o ia cu 4,5k. Poate ai norocul sa primesti mai mult. Spre ca team ajutat.

Multumesc ca ai folosit acest serviciu. O seara cat mai buna!

Nick: Malek_Capone5

Factiune: -

Level: 19++

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) Masina HotKnife 4,5k km

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) 900k

Salut. Multumesc ca folosesti acest serviciu. Nu am inteles ce vrei sa spui. Zici ca vinzi hotknife cu 4,5k km si mai jos zici la numar de km 500km? Deci cati are pana la urma?

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) Masina HotKnife

Numar de km: (daca este cazul) 4500km

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) 900k

Multumesc pentru intelegere. Iti recomand sa o dai cu 900k, exact cum ai spus si tu. Dar oricum, sa nu o dai cu mai putin de 850k. Pretul sa fie dupa 850k, dar ai rabdare ca poate venii un client sa iti dea mai mult. Nu te grabii cu vanzarea, ca e o masina scumpa. Multumesc ca ai folosit acest serviciu, o seara cat mai placuta iti doresc!

Nick:SergiuYo1998

Factiune:paramedics

Level:30

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) masina hotknife

Numar de km: (daca este cazul)860km

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber)950k

Multumesc ca folosesti acest serviciu. Pretul acceptabil este, intradevar, de 950k. In nici un caz sa nu scazi sub 940k. Bafta, si sper ca te-am ajutat.

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) Masina Elegy

Numar de km: (daca este cazul) 390km

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) 1,2kk

Multumesc ca folosesti acest serviciu. Pretul la nr. de km pe care ii ai este in jur de 1,2kk, intradevar. Oricum, sa nu scazi sub 1,17kk. Bafta si sper ca te-am ajutat.

Factiune: civil

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) Casa in SF lvl 8.

Numar de km: (daca este cazul) --

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) intre 30k-60k.

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional). http://imgur.com/doAyu7u,bcrQyfY,84NMCbV,bAmCwqR,9U5p2ZT,5O9g1Gd,bnVaGPF,YfL8Iiv

Mai ajutat cu Wayfarer si iti multumesc. Te rog sa ma ajuti si cu casa.

Factiune: civil

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) Casa in SF lvl 8.

Numar de km: (daca este cazul) --

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) intre 30k-60k.

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional). http://imgur.com/doAyu7u,bcrQyfY,84NMCbV,bAmCwqR,9U5p2ZT,5O9g1Gd,bnVaGPF,YfL8Iiv

Mai ajutat cu Wayfarer si iti multumesc. Te rog sa ma ajuti si cu casa.

Nu ai pentru ce si multumesc ca continui sa folosesti acest serviciu. Casa aceea se vinde cu minim 25k si maxim 35k. Mai mult nu iei. Dar cere pe ia 30k, ca atat costa. Chiar daca interiorul este mare si frumos, exteriorul este varza, avand doar un trotuar si drumul principal. Cauta client care sa iti dea 30k pe el. Sper ca te-am ajutat si multa bafta in continuare.

Nick:sBk.

Factiune:CV

Level:25

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) Masina SandKing

Numar de km: (daca este cazul) 14200

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) 740k?

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional) Scuze, nu merge f8.

Nick:sBk.

Factiune:CV

Level:25

Ce doresti sa vinzi: (casa/masina/etc) Masina SandKing

Numar de km: (daca este cazul) 14200

Pretul tau: (care crezi ca se potriveste, iar daca nu sti deloc lasa liber) 740k?

Poza cu produsul: (casa/masina/etc, optional) Scuze, nu merge f8.

Salut si multumesc ca folosesti acest serviciu. La numarul de km pe care ii ai tu, poti da masina cu minim 725k. Mai putin sa nu dai. Pretul standard, de unde poti pleca este de 740-745k. Multa bafta si sper ca te-am ajutat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.