Jump to content

Problema disk C

Share

Recommended Posts

Nume:[eB]Auras
Ce problema ai?:De la un anumit timp cand dau la properties imi arata ca disk-ul C este full.
O scurta descriere a situatiei:In disk-ul C, unde se afla program files, etc imi apare la properties ca este FULL, iar eu am dezinstalat tot ce se putea din Control Panel> Add and Remove Programs. Am sters tot ce se putea, si am mutat niste fisiere in celelalte disk-uri.
Screenshot:
http://imgur.com/a/LcQOg
Alte precizari:Sper sa-mi spuneti problema cat mai repede!

@, hmm....eu am vorbim cu profesoara mea de informatica...si mi-a spus ca nu ar fi bine sa fac acest lucru....aceiasi idee mi-a dat-o si ea..

Si eu chiar daca fac spatiu in C....vreau sa instalez ceva..imediat imi da iar FULL

Edited by eB Auras

@, hmm....eu am vorbim cu profesoara mea de informatica...si mi-a spus ca nu ar fi bine sa fac acest lucru....aceiasi idee mi-a dat-o si ea..

Si eu chiar daca fac spatiu in C....vreau sa instalez ceva..imediat imi da iar FULL

De ce nu? Defragmentarea nu afecteaza cu nimic PC-u,l pur si simplu aranjeaza fisierele.

@, puteti da topic closed....am rezolvat...

Daca mai are cineva aceasta problema, o solutie: C->My Documents->Tools->Folder Option->View-> Show hidden file and folders!.

Multumesc!

Edited by eB Auras

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.