Rajvi Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Nick: RazvanCe problema ai?: Castile (la telefon mi se aud bine), dar cand le bag in pc, partea dreapta se aude cu un fasait.O scurta descriere a situatiei: Ieri mi-am luat la mall o pereche de casti dintr-un materials bun, Sony. Am ajuns acasa le-am pus la PC, se auzeau foarte tare si cu bass, totul bine, azi am ajuns acasa le bag in pc si in partea dreapta se aude un fasait, in purici, neclar. Screenshot: ---Alte precizari: Va rog sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Castile au cumva microfon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajvi Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Castile au cumva microfon? Nu. Cand le fac contact la unitate, doar ating, nu bag mufa, simt putin curent, ca si cum unitatea curenteaza. Ce as putea face? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Sti care este rezolvarea la problema ta? Le desfaci si te uiti cu atentie la cablurile lipite pe casca, dar cel mai sigur si sunt foarte sigur ti sau strica asa mi-a sa intamplat si mie numai auzeam bine dintr-o odata si a trecuit sa-mi iau altele. Dar intai incearca metoda de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 (edited) Si eu as tinde sa spun ca sunt defecte, probabil le-ai zdruncinat putin iar un fir nu mai face contact bine. Ai garantie la ele ? Edited December 29, 2013 by STR8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Topic inactiv timp de 7 zile. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts