South NonSt0p3R Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 @@AIM RaresNr1, Eu am 200, iti recomand sa-ti pui totul pe low, deoarece joci mult mai bine, eu asa joc de cand m-am apucat, parerea mea, pentru intrebari posteaza si tu la Support, sa nu se supere baietii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Bogdane sa fi pe faza azi ca mai fac cateva mici retusari. Bafta la joc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 @, Ok, am inteles, am intrat si eu azi in joc, mi-am achizionat 7 zile premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 @@AIM RaresNr1, Eu am 200, iti recomand sa-ti pui totul pe low, deoarece joci mult mai bine, eu asa joc de cand m-am apucat, parerea mea, pentru intrebari posteaza si tu la Support, sa nu se supere baietii. Oo, 200 FPS, dar ce placa video ai? Eu ma cam oftic ca am 8Gb Ram si placa 1,7gb integrata, dedicata, ce o fi dar nu prea merg jocurile bine din cauza ei.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 @@AIM RaresNr1, Placa video 2GB 126 bit ASUS nu stiu cum, de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 @@AIM RaresNr1, Placa video 2GB 126 bit ASUS nu stiu cum, de ce? Am intrebat.. Si e integrata? Am si eu o intrebare: sa incep linia nemteasca de antitancuri? Merita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Am intrebat.. Si e integrata? Am si eu o intrebare: sa incep linia nemteasca de antitancuri? Merita? Nu e dedicata, am luat-o de pe PC Garage, da merita cand o sa ajungi la Jgpze100 o sa iti pupi degetele, cand o sa vezi ca dai cate 1000-1500 damage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Nu știu să joc acest joc nici nu prea înțeleg nimica ... m-a dat cu un tanc pe o hartă ceva de genu. Îi voi da eu de cap mâine Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 @, Daca doresti ajutor, poti posta la Support, sau cauta-ma-n joc NonSt0p3R, o sa te bag la antrenament, si o sa-ti explic, ce si cum e treaba cu jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Ok, am să încerc mâine, nici nu știum cum să bag la prieteni Oricum nu vreau să îl joc zilnici ci cânt mă plictisesc prea mult de SA:MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 @, In coltul din stanga al ecranului, ai un buton apesi pe el unul este pentru canale, iar unul pentru prieteni, primul este pentru prieteni, apesi pe el si introduci numele meu sau al unui jucator, de pe World Of Tanks dai "Add as friend", sau "Adauga jucatorul in lista de prieteni", depinde in ce limba ai jocul, iar daca vrei sa vorbesti cu el apesi "Creeaza canal privat", "create channel private". Daca mai ai nevoie de ajutor, posteaza aici, fiind nou trebuie sa fii ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheEmperor Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 (edited) In urmatoarea versiune va fii adaugat un nou tanc britanic, la fel ca FV de tier 10 antitanc, la fel ca cel numai ca o sa fie medium mi se pare, si mult mai bun. Si IS-7 va fii inlocuit, cu un alt tanc un OBJ, o sa revin cu mai multe detalii, revin cu edit! Sunt foarte curios de unde ai aflat ca IS-7 va fii inlocuit cu un alt tank. Eu din cate stiu, o sa apara un tank rusesc de tier 10, un obj, 260 mai exact, insa acela va fii un tank premium (gen VK 72.01K) care la fel ca si VK-ul o sa fie un premiu pentru o misiune. Nu se va putea cumpara din shop. Despre acest tank este vorba: Nu prea cred ca o sa fie schimbat IS-7, este mult prea popular printre jucatori ca sa existe vreun motiv pentru a-l schimba. Edited December 4, 2014 by TheEmperor Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 @@TheEmperor, Da, si il va inlocui pe IS-7, de pe fortherecord am aflat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheEmperor Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 @@South NonSt0p3R, mai, eu nu ziceam ca va fii inlocuit ci dimpotriva, is-7 ramane cum e iar obj 260 va fii unul diferit care nici macar nu va aparea in Tech Tree. Asta e videoul oficial din Rusia pentru update-ul 9.5. Daca te uiti la el o sa vezi ca acel obj 260 poate fii castigat dintr-o misiune si nici de cum facut din is-8 sau alte tancuri precedente actualului is-7. Apropo, videoul e tradus in engleza insa trebuie sa activezi "Subtitles" in caz ca nu ti-l activeaza automat. Si tot de pe siteul dat de tine am luat videoul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 @@TheEmperor, Eu asa am auzit de la un prieten, si din ce am citit din fortherecord, si am zis ca asa e, multumesc mult ca m-ai informat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Neata !! Ce nume ai in game nonstoper? Sa facem si noi un pluton ca mai am pe cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @@AIM RaresNr1, are acelasi nume ca aici. Dau eu intr-o ora sa-mi fac jocu ca am primit pc-ul inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @, Ce mai faci, mai posteaza si tu pe aici, cam inactiv. @@AIM RaresNr1, In-game am NonSt0p3R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @@South NonSt0p3R, ASA SE DA MAGIE Daca nu era un codat luam best ba.. codat de la mn din factiune care a luat ban #REGE #IMPARAT #AIMCUMANA #GSBPALETE O sa postez dar vezi ca imediat bagam pluton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @, Ok, astept invite sa te rup, ma duc pe linia cu T37 iubesc tancul e bun pentru Stronghold, hai sal ne auzim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @@South NonSt0p3R, acum se descarca. Iti zic pe Skype cand termin de instalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @, Ok, sper sa cercetez si sa cumpar azi T37 ala e bestial, sa ti-l faci si tu ba, facem echipa la stronghold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @@South NonSt0p3R, stai boss sa iau t57 si sa cumpar e100. Dupa poate ma apuc de ala daca nu imi starneste interes vreun td. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @, Am luat si ultima turela la M103, acu ce-o fi o fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 @@South NonSt0p3R, dam pluton de 9 si posibil 5 in caz ca raman fara bani. Poate si putin t10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts