Jump to content

Discutii World of Tanks

Nicolas
 Share

Recommended Posts

@@AIM RaresNr1, Eu am 200, iti recomand sa-ti pui totul pe low, deoarece joci mult mai bine, eu asa joc de cand m-am apucat, parerea mea, pentru intrebari posteaza si tu la Support, sa nu se supere baietii.

Oo, 200 FPS, dar ce placa video ai? Eu ma cam oftic ca am 8Gb Ram si placa 1,7gb integrata, dedicata, ce o fi dar nu prea merg jocurile bine din cauza ei..

Am intrebat.. Si e integrata?

Am si eu o intrebare: sa incep linia nemteasca de antitancuri? Merita?

Nu e dedicata, am luat-o de pe PC Garage, da merita cand o sa ajungi la Jgpze100 o sa iti pupi degetele, cand o sa vezi ca dai cate 1000-1500 damage.

@, In coltul din stanga al ecranului, ai un buton apesi pe el unul este pentru canale, iar unul pentru prieteni, primul este pentru prieteni, apesi pe el si introduci numele meu sau al unui jucator, de pe World Of Tanks dai "Add as friend", sau "Adauga jucatorul in lista de prieteni", depinde in ce limba ai jocul, iar daca vrei sa vorbesti cu el apesi "Creeaza canal privat", "create channel private". Daca mai ai nevoie de ajutor, posteaza aici, fiind nou trebuie sa fii ajutat.

In urmatoarea versiune va fii adaugat un nou tanc britanic, la fel ca FV de tier 10 antitanc, la fel ca cel numai ca o sa fie medium mi se pare, si mult mai bun. Si IS-7 va fii inlocuit, cu un alt tanc un OBJ, o sa revin cu mai multe detalii, revin cu edit!

Sunt foarte curios de unde ai aflat ca IS-7 va fii inlocuit cu un alt tank. Eu din cate stiu, o sa apara un tank rusesc de tier 10, un obj, 260 mai exact, insa acela va fii un tank premium (gen VK 72.01K) care la fel ca si VK-ul o sa fie un premiu pentru o misiune. Nu se va putea cumpara din shop. Despre acest tank este vorba:

11.jpg

Nu prea cred ca o sa fie schimbat IS-7, este mult prea popular printre jucatori ca sa existe vreun motiv pentru a-l schimba. :)

Edited by TheEmperor

@@South NonSt0p3R, mai, eu nu ziceam ca va fii inlocuit ci dimpotriva, is-7 ramane cum e iar obj 260 va fii unul diferit care nici macar nu va aparea in Tech Tree.

Asta e videoul oficial din Rusia pentru update-ul 9.5. Daca te uiti la el o sa vezi ca acel obj 260 poate fii castigat dintr-o misiune si nici de cum facut din is-8 sau alte tancuri precedente actualului is-7.

Apropo, videoul e tradus in engleza insa trebuie sa activezi "Subtitles" in caz ca nu ti-l activeaza automat. Si tot de pe siteul dat de tine am luat videoul :).