Jump to content

Voi aţi ales TABLETA ANULUI 2013: Nexus, Air şi G Pad pe podium!


Leventhe
 Share

Recommended Posts

Pe lângă media topurilor redactorilor Mobilissimo.ro, premiul de Tableta Anului 2013 se acorda şi în viziunea cititorilor noştri. Am lăsat pe mâna cititorilor noștri utilizatorilor de pe Forum alegerea, prin intermediul unui sondaj şi acum vă putem oferi marele câştigător şi podiumul. Hai să aflăm premianţii!


Nexus-7-2013.jpg


Sistemul de vot permite să alegeţi mai multe tablete pe care le consideraţi cele mai bune în 2013, deci fiecare device putea face parte din opţiunile votantului. Sondajul a debutat pe 8 decembrie şi este cu adevărat relevant, de vreme ce trișarea la vot a fost imposibilă, asta pentru că doar utilizatorii înregistraţi ai forumului Mobilissimo.ro au putut beneficia de dreuptul la vot.


Nexus 7 2013 a fost votat de peste 60% dintre cei care au participat la sondaj şi a strâns 15.93% dintre voturile absolute, terminând pe prima poziţie detaşat faţă de iPar Air şi LG G Pad 8.3. Această tabletă Nexus a primit 54 de voturi şi s-a remarcat mai ales prin preţ, faţă de rivalii săi, apoi prin calitatea fantastică a ecranului şi designul atractiv şi acustică bună.


iPad Air a fost apreciat de aproximativ 40% dintre votanți, adică 10.32% din voturile absolute, fiind pe locul 2 şi putând fi considerată cu uşurinţă cea mai bună tabletă cu diagonală mare a acestui an. LG G Pad 8.3 se află pe locul 3, foarte aproape de iPad Air și a strans 10.03% dintre toate voturile exprimate. La acest model atrag acele aspecte prin care îl surclasează pe Nexus 7: bateria, procesorul, slotul microSD şi numărul de funcţii/aplicaţii extra.


Şi acum hai să vedem şi lista completă a câştigătorilor acestui an din top 10 votat de voi. Remarcati si egalitatea totala de la locurile 6-7 si 8-9.


1 - Nexus 7 2013

2 - iPad Air

3 - LG G Pad 8.3

----------------------------

4 - Samsung Galaxy Note 10.1 2014

5 - iPad Mini Retina

6 - 7 - Sony Xperia Tablet Z & Microsoft Surface 2 Pro

8 - 9 - ASUS MeMo Pad FHD 10 & Nokia Lumia 2520

10 - Allview Viva i8 & ASUS Transformer Pad TF701T



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.