KoRn Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Nume: KornCe problema ai?: Lag O scurta descriere a situatiei: Cand aprind PC-ul, dupa o scurta perioada de timp, incepe sa-mi sacadeze totul (program,joc). Cateodata si mouse-ul. Trebuie sa dau end process la Monitor GPU, acesta se restarteaza si nu mai am problema. Dar revine inapoi in 10-15 min.Screenshot:Alte precizari: Azi dimineata cand am aprins PC-ul am intampinat problema, pana acum n-am avut nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 1) Incearca sa faci o scanare cu un antivirus la partitia C ,probabil ai un virus 2) Incearca sa instalezi windowsul iar .Ce zici tu acolo ca ,atunci cand inchizi Monitor GPU merge mai bine inseamna ca e placa ta video de vina. Sugerez o reinstalare de driver video o versiune mai veche sau mai noua decat actuala pe care o ai. Daca problema persista , incearca sa deschizi windows-ul cu o alta placa sau cu placa video incorporata , sa vezi daca face la fel . Daca nu face probabil placa ta video se incalzeste rapid fapt care face PC sa mearga greu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 1) Intra la Start -> All programs -> Acessories -> System Tools -> Disk Clean. 2) Instaleaza TuneUp si da defrag registry si clean. 3) Defragmentare Partiti C si D. 4) Scanare FULL antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoRn Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 Puteti da TC. Nu stiu ce naiba a avut Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Puteti da TC. Nu stiu ce naiba a avut Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts