Jump to content

GTA IV

alexutzu988
 Share

Recommended Posts

Ce parere aveti de GTA 4?

Printr-un comunicat de presa emis pe data de 6 august 2008, RockStar Games a confirmat ca GTA 4 va fi lansat si pe PC, atat in Europa cat si in Statele Unite. Lansarea pe PC a popularului joc va avea loc pe data de 18 noiembrie in SUA, respectiv 3 decembrie in Europa.

Spre deosebire de variantele pentru console, versiunea pentru PC va beneficia de un multiplayer extins.

GTA 4 il are in rolul principal pe Niko Bellic, un est-european in jurul varstei de 35 de ani, care a ajuns in orasul Liberty City in urmarirea "Visului American". Niko a fost convins sa se mute in Liberty City de varul sau, Roman, care i-a scris in mailuri ca duce o viata fabuloasa in Liberty City. Adevarul este ca Roman este un personaj ingropat in datorii care are nevoie de ajutorul lui Niko pentru a reusi sa iasa la suprafata.

Liberty City este o copie a orasului New York si, dupa spusele unor surse, jucatorilor le va trebui o ora pentru a traversa orasul dintr-un capat in altul. Pietonii vor fi mult mai reali decat in editiile precedente, iar traficul va diferi de la ora la ora.

GTA 4 va fi bazat pe misiuni dar realizatorii incearca sa mascheze limita dintr-o misiune si alta, oferind jucatorilor mai multa libertate pentru explorarea orasului si cladirilor acestuia.

Uitati un Trailer Aici: http://www.youtube.com/watch?v=47EWHY3E5AM

Guest SoulKeeper

Jocul a aparut deja acum mult timp, chiar atat de multe posturi aiurea vrei sa faci ? 

Printr-un comunicat de presa emis pe data de 6 august 2008

Suntem in 2010, totusi . :|

da am inteles dar ma refeream ca nu prea puteti sa-l gasiti asa usot nici pe file list doar pe strong mai misca ceva :D

si chestia cu 6 ..2008 atunci au inceput sal faca si pe piata a aprtu in august 2009

Eu aja stiu:D

GTA 4 a* aparut de mult, e antic :)). Acum la putere este GTA 4 Episodes from Liberty City. Anyway, l-am terminat de vreo 2 ori, pe PS3.

Edited by StaeRRR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.