Jump to content

Nelamurire - Ajutor Rapid va rog

Recommended Posts

Nume: Rhymes.
Ce problema ai?: Salut...as dorii sa achizitionez o placa video AMD Asus Radeon HD5450 de 1024 mb,dar nu sunt sigur daca rezista pe cerintele mele ( ATENTIE ) am un calculator destul de vechi...dar totusi ma tine.
O scurta descriere a situatiei: Vreau sa cumpar placa mentionata mai sus dar nu stiu daca sistemul meu suporta.

Intel Pentium D 2.66Ghz

2.50gb Ram

Placa de baza ( destul de veche ) nu ma pricep asa ca scriu ce scrie si pe cutia ei :

1.Support Intel Core 2 Extreme/Core 2 Quad/Core 2 Duo/Clebron processors

2.Suport Fsb1333 Mhz,DDR2 800

3.Built-in Intel GMA 3100,Dx9.0

4.Support ASRock instant boot,instant flash,Oc tuner,IES,Oc DNa
Screenshot: Nu e nevoie.
Alte precizari: Apropo am o sursa de 275W ( slaba ) dar pot achizitiona alta de 450W.

Edited by R h y m e s

pai, inafara de pci express 1, si sursa nu cred ca ar fii o problema, daca poti lua o sursa noua, si placa merge pe pci expres 1 ( nu sunt 100% sigur ca merge dar din cate stiu pci express 2 e backwards compatible deci ar trebui sa mearga )

Depinde ce sursa e cea de 275W, daca este de la un producator care se respecta merge fara probleme, dar daca este de la un producator fara nume care scrie pe eticheta 275W si defapt are 100W nu merge. Ce ai tu acolo consuma in total cu tot cu 5450 ~ 120W maxim, eu zic ca merge si cu cea de 275W, dar daca poti schimb-o cat mai repede.

Depinde ce sursa e cea de 275W, daca este de la un producator care se respecta merge fara probleme, dar daca este de la un producator fara nume care scrie pe eticheta 275W si defapt are 100W nu merge. Ce ai tu acolo consuma in total cu tot cu 5450 ~ 120W maxim, eu zic ca merge si cu cea de 275W, dar daca poti schimb-o cat mai repede.

Cum spuneam "Nu ma pricep..." am o sursa care nu imi dau seama cum se numeste ca imi e lene sa scot iar pc-u....ma rog,incepe cu litera A de culoare rosie in stanga sus...nu stiu daca te ajuta cu ceva dar uite asa arata ma rog...e blurat ca naiba dar daca te pricepi intelegi tu cumva.

7iBOfQ4.jpg

Si ce parere ai despre ea poate duce placa sau nu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.