CelMaiLiferGRAURliferu Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Nick: Graur Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine): O tipa sexy. Sa fie cat mai provocatoare. Fata sa fie dotata.. Text: Graur Dimensiuni: Nuj exact. Un avatar sa arate cat mai bine. Alte precizari: Astept lucrari. Rog seriozitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z M A i L Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) Salut! Imi place foarte mult tema pe care ai ales-o :3 Eu nu lucru mult la avatare si gen , dar aceasta tema merita din plin! Aici ti-am pregatit cate ceva , sper sa-ti placa //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Cam asta am pregatit pentru tine Sa stii ca pot fi adaugate / scoase efecte si pot sa scriu numele cu alt tip de font. Astept parerea ta. Edited January 12, 2014 by DaniSteptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelMaiLiferGRAURliferu Posted January 11, 2014 Author Share Posted January 11, 2014 (edited) @, Uuu ;x ce de bunatati.. Toate avatarele sunt minunate. Fonturile sunt bune asa cum sunt. Sunt foarte reusite. Imi place. Felicitari. PS: O idee, ar fi misto daca ai face una cu un tricou pe ea prin care sa se vada sfarcurile. .. Mai astept lucrari. Poate imi face alta cu ochiu (alt avatar) ) Edited January 11, 2014 by DS Graur Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Biz Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Ai ales. TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts