kEE Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Evolve este un nou joc anuntat de 2K Games si Turtle Rock Studios, care va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. Primele imagini si informatii au fost oferite publicului prin intermediul revistei gameinformer, care va publica un articol cu mai multe detalii in editia lunii februarie.Evolve este un shooter co-op, in care patru personaje se vor lupta cu un monstru extraterestru. Jucatorii vor putea controla atat vanatorii, in perspectiva first person, dar si monstrul, in perspectiva third person.Turtle Rock Studios a mai dezvoltat seria Left 4 Dead, in care patru supravietuitori se lupta cu hoardele de zombi. La prima vedere, Evolve pare creat dupa acelasi calapod, rolurile infectatilor fiind preluate de monstrul extraterestru. Misiunile vor putea fi jucate atat in singleplayer, cu celelalte personaje controlate AI, cat si in varianta multiplayer cu pana la 5 jucatori. Sursa: http://www.wizoo.ro/jocuri/shooter/articol.html?id=241 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrikeR Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Salut. Nu poti pune si tu mai multe imagini si un gameplay sa vad despre ce este vorba in acest joc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 Aici ai un video,acest joc este facut de catre creatori jocului left 4 dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Stiu ca esti la inceput, dar ar fi frumos daca ai da mai multe detalii. In stilul asta nu prea atragi pe nimeni. Mihaela la Italia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Stiu ca esti la inceput, dar ar fi frumos daca ai da mai multe detalii. In stilul asta nu prea atragi pe nimeni. Mihaela la Italia Stiu,dar poti observa si din link care este pus la sursa informatile respective. Mihaela:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrikeR Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Aici ai un video,acest joc este facut de catre creatori jocului left 4 dead Asa mai merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts