Jump to content

Problema HARD(blue screen la download)

Recommended Posts

Salut, am o problema cu hardul. Totul a inceput cand voiam sa downloadez ceva pe partitia D:/ . Primeam de la bittorent o erroare de genul disk cyclue error. Toate bune, am inceput apoi sa downloadez pe particia C:/. Dupa un timp, am incercat iar sa downloadez in D:/ si am primit blue screen. De atunci, mereu cand aprind calculatorul imi spune ca trebuie sa fac back-up la toate datele mele, ''a hard drive failure may be imminent'', cu alte cuvinte, hard disk-ul e facut praf. Acum, ceea ce vreau eu sa stiu este daca se mai poate repara, daca da cum se poate, sau trebuie sa cumpar un alt hard disk ? Eu am un laptop acer travelmate 2490(foarte slab). Iau blue screen doar cand incerc sa downloadez pe D:/, pe C:/ inca nu am probleme. M

Ma gandeam ca poate e de la windows, dar daca il reinstalez si dupa tot imi da erroarea asta cand incerc sa downloadez ceva D? dupa nu o sa mai pot sa-mi iau samp-ul si toate prostiile..

Singura varianta pe care o vad eu este sa reformatezi tot hardul (refa si partitiile) si sa pui un windows clean, daca si dupa asta apar probleme inseamna ca a patit ceva hardul. De la windows nu prea are de ce sa fie, daca iti si scrie ca hardul urmeaza sa dea coltu', schimbarea hardului ar fi solutia dupa parerea mea.

Singura varianta pe care o vad eu este sa reformatezi tot hardul (refa si partitiile) si sa pui un windows clean, daca si dupa asta apar probleme inseamna ca a patit ceva hardul. De la windows nu prea are de ce sa fie, daca iti si scrie ca hardul urmeaza sa dea coltu', schimbarea hardului ar fi solutia dupa parerea mea.

Un windows clean in niciun caz nu o sa pun deoarece nu am chef sa stau sa caut toate driverele. Ca o ultima masura dupa ce iau Tune up utilities o sa imi iau un windows black edition de pe filelist si o sa vad cum merge. Daca si atunci persista...sa fie sanatos.

@@Moartea, nu lua prostii de genul TuneUp, mi se pare un program de balast. Descarca HdTune si fa un print screen la tabul Health si dai si o scanare pentru bad-uri, dar nu bifa Quick Scan. Daca ai bad-uri le poti izola in afara partitiilor. Daca nu ai bad-uri si ai probleme mecanice iti recomand sa pui bani la ciorap.

Cand ma rugai pe skype sa iti zic si tie ce sa raspunzi aici ca sa iei moderator eram bun, nu? :))) Acum esti moderator, nu mai sti de unde ai plecat.

Oricum, da, imi sustin punctul de vedere. TuneUp e o prostie, face o treaba de mantuiala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.