Jump to content

Prince of Persia The Forgotten Sands

crisrko
 Share

Recommended Posts

Prince of Persia: The Forgotten Sands este noul titlu din seria Prince of Persia, jocul fiind anuntat de Ubisoft la inceputul lunii decembrie, 2009. Chiar daca prea multe amanunte nu au fost date publicitatii, stim ca jocul este anuntat pentru luna mai, 2010, si ca va fi disponibil pentru PC, Xbox 360, PlayStation3, Nintendo DS, DSi, Wii, PSP

The Forgotten Sands este dezvoltat de Ubisoft Montreal, acelasi studio care a lansat in urma cu 6 ani titlul Prince of Persia: The Sands of Time. Jocul va fi lansat in aceeasi perioada cu filmul care poarta numele jocului din 2003, fiind de asteptat ca Forgotten Sands sa urmeze in mare parte actiunea acestuia.

74148235018897918470.jpg

51086410201835861152.jpg

Prince of Persia The Forgotten Sands

linku de la trailer merge doar cu copy and paste

Edited by rkokiller

scz de dublu post,nu mg edit ,dar si eu is fan PoP,asta e un motiv pentru care am spus de noul joc

Edited by rkokiller

Sistem de operare: Windows XP/Windows Vista

Procesor: Dual Core 2.6 GHz Intel Pentium D sau AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz sau AMD Athlon 64 X2 4400+ sau mai bun)

RAM: 1 GB Windows XP/2 GB

Placă video: 256 MB DirectX 10.0 sau DirectX 9.0

Placă de sunet: DirectX 9.0 sau 10.0 Versiune DirectX: DirectX 9.0 sau 10.0

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer

Spaţiu liber pe Hard: 8 GB

cerintele minime pentru el sunt acestea

PS:din pacate lansarea jocului pe pc e amanata pana pe iunie :(

Edited by rkokiller

Mda da vedeti ca astea de la Ubisoft o sa pun iar o protectie ca sa nu te poti juca fara CD-KEY no sa mearga nici un crack nimik...ca la Assassins Creed 2...da macar la asta a aparut un crack peste 2 luni de la lalnsare

Ultimul PoP aparut nu mi sa parut cine stie ce....sper ca acesta sa imi placa

nouyl PoP care iese acum,este continuarea sands of time adica va fi povestea intre Sands of Time si Warrior Within

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.