Jump to content

ACE online

krimes
 Share

Recommended Posts

scz k am fakut 2 posturi da nu a mers edit ......si voi astialalti nici makar nu l-ati incerkat ..... si kum dreq sa fie k metin 2 :)))?????

mdea ...orikum ....fiecare cu parerea lui ...si de aceea sunt aceste topicuri ka sa vedem ce gusturi are unu ,altu ...ma-ntelegeti ...nu?

am si eu lvl 51 si sunt in factiunea:KAMAA cea mai de elita factiune :D ---din 136 war-uri 114 sunt castigate suntem buni :D:P

ckeck me in game Nick : FunJoy19 :P

Edited by FunJoy19

Foarte frumos din partea vostra cei ce fac post cu numele jocului la titlu si cu un mesaj aiurea...apoi cineva spune sa adaugati ss..voi o faceti si uite asa nu avem descrierea.

Multi nu o sa-l incerce pentru asta , ca si mine de altfel chiar daca ss arata bine.

In plus topicuri ca acesta duc la posturi pentru +1 :D

Va dau eu o descriere a` la` moa:

ACE Online este un joc shooter in spaţiu 3D care combina elemente de acţiune şi MMORPG. Dezvoltat de MasangSoft, unul dintre cele mai renumite case de joc din Coreea , jocul pune jucătorii în rolul de piloţi de vânătoare şi în spatele controalelor de nave cunoscut sub numele de Angrenaje.

ACE online introduce elemente de acţiune şi atac în formula MMORPG-ul tradiţional. Jucătorii au control complet asupra uneltelor lor şi trebuie să se angajeze direct în lupta împotriva dulşmanilor , bazându-se pe atac rapid şi manevre abile pentru a supravieţui. Din progresul jucătorilor, rezulta credite care pot fi utilizate în magazinul jocului unde poti cumpara sute de arme personalizate si add-onuri pentru "unelte". Jucătorii pot apoi zbura cu uneltele lor prin imensul spaţiu online. Aceste elemente RPG adăuga un strat de personalizare şi strategia de joc multiplayer deja plina de acţiune . Prin amestecul dintre aceste două genuri de joc, ACE online oferă o experienţă unică.

Am cam folosit google translate :)) ...bineinteles ca l-am editat nu l-am lasat asa pentru ca stiti cu toti ca google translate traduce frazele haotic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.