BiBii Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Cand se da Faction Punish? Cand ies dintro factiune dupa 5 zile se da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Daca esti intr-o factiune trebuie sa stai minim 2 saptamani , daca iesi si nu ai cel putin 2 saptamani primesti 60/60-faction punish , mai poti primi la 3faction warn - 10 faction punish (uninvite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Vezi ? numai face atata tiganie ca iesi cu faction punish , ti-am acceptat cererea de demisie in calitate de sublider , si ti-am precizat ca vei avea faction punish pentru ca ai stat doar 4 zile , dati unu topic closed ca e facut aiurea , puteai sa dai cuiva un PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Intr-o factiune trebuie sa stai minim 14 zile. In caz ca ceri demisia si ai mai putin de 14 zile in acea factiune , vei primi Faction Punish 60/60. ( 1 pct FP scade la 1 payday luat ) Mai poti primi 3 avertismente in acea factiune , iar la 3/3 avertismente , esti scos automat din factiune cu Faction Punish 10/60 Sper ca am reusit sa te fac sa intelegi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.