Zarzare Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Nick-ul tau: ZarzareDescrierea bugului: Cand mai trebuie sa duci inca o data materialele ca sa faci skill 5 ti le da si scrie ca trebuie sa le mai duci de zero ori ca sa faci skill ...Screenshot(s): http://i.imgur.com/QvCgdYS.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freddy A I M Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Mie mi se intamplase la Car Jacker dar am dat un Relog si nu mai mi-a facut figuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanns Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Edit: Ba si mie imi face asa, dar imi da numere negative. Prima data ma gandeam ca e un bug vizual, dar vad ca tot asa am ramas cu skill 4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu WiSsh Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Trebuie sa mai faci o tura de materiale. Asa a fost si la mine parca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quinTx Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Nu este bug. Asta se intampla la mai multe joburi cand trebuie sa faci skill... Scrie ca trebuie sa mai faci de 0 ori, asta insemnand ca mai trebuie inca o tura, si vei face skill 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK Ronyy Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Relog sau mai fa 1 tura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarzare Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 @,@, @@quinTx, @, Am dat relog si a aparut in loc de 0, numarul 1. Iar am facut tura de materiale si iar a aparut 0. Iar relog si iar 1, si tot asa ... este clar ceva neinregula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanns Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 @,@, @@quinTx, @, Am dat relog si a aparut in loc de 0, numarul 1. Iar am facut tura de materiale si iar a aparut 0. Iar relog si iar 1, si tot asa ... este clar ceva neinregula Vorbeste cu Kelton, da /report cand e in joc. Si pe mine m-a ajutat.. imi apareau numere -1,-2,-3,-4 etc. si a rezolvat problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 S-a mai raportat aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.