AliNNN Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 (edited) Titlul clipului: [b-Zone TV] Island Life Gen: Relax Data: 06.02.2014 Scurtă prezentare: O mică insulă. Un videoclip pentru relaxare. Link: Edited February 6, 2014 by AliNNN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Catalin Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Frumos videoclip mi-a placut foarte mult.Sper sa mai faci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Foarte interesantă prezentare. Ai filmat foarte bine şi ai ales muzica potrivită. Te felicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Îmi place ideea și că mai mult seamănă cu o prezentare a naturii / locurile frumoase a GTA-ului San Andreas. Cât despre relaxare, este o părticică însă la un moment dat așa tare ai mișcat camera că s-a trezit un alt sentiment decât cel din start. Încearcă s-o miști mai lin și mai din inimă. Unde a fost filmat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Îmi place ideea și că mai mult seamănă cu o prezentare a naturii / locurile frumoase a GTA-ului San Andreas. Cât despre relaxare, este o părticică însă la un moment dat așa tare ai mișcat camera că s-a trezit un alt sentiment decât cel din start. Încearcă s-o miști mai lin și mai din inimă. Unde a fost filmat ? în single player, aveam o modificație a mapei și ceva moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Admir această dorință de a crea și sper că în timp iți vei îmbunătății ”skill-ul”, ca să zic așa, în montarea filmelor. În unele momente miști camera foarte brusc, poate vei rezolva această problemă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArthurE6 Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Imi place cum filmezi , devii din ce in ce mai bun daca lucrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B M W PoweR Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Foarte frumos FELICITARI Foarte frumo FELICITARI Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS SO Ezio Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Fabulos....am ramas fara cuvinte nu stiu ce sa zic de raw,dar un singur lucru iti zic....Felicitari esti un regizor de nota 10 ....si faci filme super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Levyy Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 E mai mut un battle clipul. E filmat bine dar devine plictisitor si nu poti sa te uiti la tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oK AnDreY Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Ce frumos , foarte multa munca pentru acest videoclip. Respectele mele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts