Jump to content

Discutii generale

Evaldust
 Share

Recommended Posts

[b]@[/b], Din partea mea poate sa-si dea foc Ownerul, observ ca skyblock, creative erau inchise, acum a inchis vanilla.

Si in legatura cu acel "youtuber" la 25k subs, sa aibe 2000, 3000 vizionari, bani aruncati degeaba, dupa parerea mea.

Cand ai sa ajungi owner ai sa iei tu decizile acuma le ia tibi. Nu putem cere reclama la un youtuber mai mare avand in vedere ca sv este instabil uneori.

Cand ai sa ajungi owner ai sa iei tu decizile acuma le ia tibi. Nu putem cere reclama la un youtuber mai mare avand in vedere ca sv este instabil uneori.

Instabil? =)))

Sunt servere si de 500/500 on si ai pingu 90 la netu meu de câcat, treaba la voi este ca nu se lucreaza prea mult, daca s-ar lucra o saptamana sa se faca totul calumea nu o sa mai fie probleme, dar cateodata si hostul mai lasa de dorit, dar asta mai rar.

Edited by Duraxel

@@Duraxel, Sunt 4 oameni care se ocupa de treaba asta, 3 nu prea au timp si 1 e la inceput. Daca ar primi bani pe asta s-ar lucra mai mult dar avand in vedere ca baietii lucreaza pe aer, nu e la aceasi motivatie.

Duraxel, crede-ma ca se lucreaza zilnic la server, iar daca am sta o saptamana in mentenanta, playeri vom avea fix 0, gandeste-te si tu cat de greu este, ca 2 oameni, ocazional 3

sa munceasca la server cu scoala, si alte treburi si sa-l invete pe al patrulea sa faca niste lucruri pentru a ne ajuta... Este destul de greu, daca nu apareau mereu exploituri si buguri

ne-am fi putut axa si pe remedierea problemelor de stabilitate, ma rog, problema pentru ca una singura cauzeaza majoritatea instabilitatilor, si lucram sa rezolvam.

Salut! Cand se vor deschide / creea factiuni pe server? Hq-uri? lideri? etc.

Dupa cum poti vedea, un mic forum a fost creat, serverul in sine il vom face cand vom rezolva problemele pe care le avem momentan, anul acesta

poate vom reusi sa il deschidem!

@@Moshu, omg,am intrat pe skyblock, misto, doar ca fara shop si o economie de 1k strangi in 1 an... faceti cv...

!si sa nu iei mute asa des, e enervant, foarte enervant

sau daca iei, 30 sec, 1 min, nu 10 minute

Stiu, nu inteleg cum a reusit Shopul sa nu mai functioneze, eu am niste probleme cu PC-ul iar in cel mai scurt timp voi rezolva, iar prin mute te referi la anti-spamul de pe chat? Sau la cel acordat de staff?

Serverul are mob capacity? Ca am facut un spawner de skeleti si nu pot sa stea mai multi de 26 in viata, efectiv al 27-lea moare cand ajunge jos.

Da, este un sistem de anti-lag contra entitatilor

• Moshu featured this topic