South Balan. Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Hai ca ajung si eu acasa imediat si ma bag că ieri am facut ture de hub de m-am plictisit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 @@Swebermid, s-o crezi, mai faci si acum ture de hub @@Moshu, vezi daca nu e ceva cu contu meu... am intart azi, mergea, si cand am intrat eu l-a luat dracii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Sal, kf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Sal, kf? bn u cf ce faceti ce mai e pe sv? sodomizari cv nu facem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW FreaKa Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Bines tufelor, inchideti tot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EyeKon Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Bines tufelor, inchideti tot. Decizia nu a fost a mea a fost a Ownerului. Momentan este inchis. O sa discut cu el si o sa stabilim ce se intampla cu serverul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW FreaKa Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 [b]@[/b], Din partea mea poate sa-si dea foc Ownerul, observ ca skyblock, creative erau inchise, acum a inchis vanilla. Si in legatura cu acel "youtuber" la 25k subs, sa aibe 2000, 3000 vizionari, bani aruncati degeaba, dupa parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 @, este deschis iar sv de vanilla bă Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW FreaKa Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 @@Duraxel, Daca ma minti, foc din cer cobor pe tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 @@Duraxel, Daca ma minti, foc din cer cobor pe tine vr foc , dar nu te mint ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Cand ai sa ajungi owner ai sa iei tu decizile acuma le ia tibi. Nu putem cere reclama la un youtuber mai mare avand in vedere ca sv este instabil uneori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 (edited) Cand ai sa ajungi owner ai sa iei tu decizile acuma le ia tibi. Nu putem cere reclama la un youtuber mai mare avand in vedere ca sv este instabil uneori.Instabil? )Sunt servere si de 500/500 on si ai pingu 90 la netu meu de câcat, treaba la voi este ca nu se lucreaza prea mult, daca s-ar lucra o saptamana sa se faca totul calumea nu o sa mai fie probleme, dar cateodata si hostul mai lasa de dorit, dar asta mai rar. Edited February 26, 2017 by Duraxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 @@Duraxel, Sunt 4 oameni care se ocupa de treaba asta, 3 nu prea au timp si 1 e la inceput. Daca ar primi bani pe asta s-ar lucra mai mult dar avand in vedere ca baietii lucreaza pe aer, nu e la aceasi motivatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Duraxel, crede-ma ca se lucreaza zilnic la server, iar daca am sta o saptamana in mentenanta, playeri vom avea fix 0, gandeste-te si tu cat de greu este, ca 2 oameni, ocazional 3 sa munceasca la server cu scoala, si alte treburi si sa-l invete pe al patrulea sa faca niste lucruri pentru a ne ajuta... Este destul de greu, daca nu apareau mereu exploituri si buguri ne-am fi putut axa si pe remedierea problemelor de stabilitate, ma rog, problema pentru ca una singura cauzeaza majoritatea instabilitatilor, si lucram sa rezolvam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorSILENT Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Salut! Cand se vor deschide / creea factiuni pe server? Hq-uri? lideri? etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Salut! Cand se vor deschide / creea factiuni pe server? Hq-uri? lideri? etc. Dupa cum poti vedea, un mic forum a fost creat, serverul in sine il vom face cand vom rezolva problemele pe care le avem momentan, anul acesta poate vom reusi sa il deschidem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Voi cmf, mai traiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 @@Moshu, omg,am intrat pe skyblock, misto, doar ca fara shop si o economie de 1k strangi in 1 an... faceti cv... !si sa nu iei mute asa des, e enervant, foarte enervant sau daca iei, 30 sec, 1 min, nu 10 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Moshu, omg,am intrat pe skyblock, misto, doar ca fara shop si o economie de 1k strangi in 1 an... faceti cv... !si sa nu iei mute asa des, e enervant, foarte enervant sau daca iei, 30 sec, 1 min, nu 10 minute Stiu, nu inteleg cum a reusit Shopul sa nu mai functioneze, eu am niste probleme cu PC-ul iar in cel mai scurt timp voi rezolva, iar prin mute te referi la anti-spamul de pe chat? Sau la cel acordat de staff? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 anti-spamul de pe chat ... e enervant, zici 2 linii in chat, stai 3 secunde, zici inca 3, si pac, 10 minute pauza de la acel chat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 sal, kmf? Vând cont gta 5 vrea cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Max, Data viitoare cand postezi asa ceva, s-ar putea sa ai un warn in plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoRO Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Serverul are mob capacity? Ca am facut un spawner de skeleti si nu pot sa stea mai multi de 26 in viata, efectiv al 27-lea moare cand ajunge jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Serverul are mob capacity? Ca am facut un spawner de skeleti si nu pot sa stea mai multi de 26 in viata, efectiv al 27-lea moare cand ajunge jos. Da, este un sistem de anti-lag contra entitatilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoRO Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 (edited) Pai nu puteti sa mariti si voi la 35-40? Sau putin mai mult, ca este enervant pentru spawnere. Edited March 2, 2017 by Cr0wLey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts