Moshu Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) Nici sa nu va obositi sa va dati cu parerea despre server si sa propuneti ceva, ca oricum staff-ul nu se oboseste sa citeasca tot. http://imgur.com/a/uIcyR Cred ca este cel mai inapt staff dintre toate generatile care au fost. Se vede ca esti inapt sa intelegi ce inseamna o economie, daca tu iti faci un Enderfarm, ai multe avantaje, poti vinde enderpearl jucatorilor, faci xp prea rapid si vinzi enchanturi, poti pune taxa pe acea respectiva ferma si faci lag, eu stiu cel mai bine cat lag face. In prim-plan am acceptat ideea sa vedem cum merge, dar am vazut ca face lag si ca playerii fac 50k imediat, deja nu mai este o economie echilibrata, asa ca am rectificat, te rog sa nu mai te lamentezi atat, pentru ca noi nu schimbam regulile si serverul pentru un om inapt sa inteleaga un lucru, ti-am acceptat propunerea, nu a luat drumul asteptat, si a degenerat asa ca am interzis-o la loc, poti sa nu te mai joci daca nu iti place stafful sau serverul nu te obliga nimeni, doar daca tu esti prea redus nu inseamna ca si noi suntem, du-te pe alte servere de survival unde este permis enderfarm-ul, discutie inchisa. EDIT: Noi citim tot, dar nu va zicem: "Vedeti ca am terminat de citit tot", Tibi a folosit "Nici nu ma obosesc sa citesc tot" ca o expresie, DUPA ce am efectuat testele de prevedere a economiei, sa vedem cum o afecteaza pe ea si serverul din punct de vedere al lagului. Edited February 18, 2017 by Moshu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoRO Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Eu zic ca nici tu nu crezi in mare parte ce ai scris acolo, crede-ma inteleg ce inseamna o economie, te asigur eu ca joc de mai mult timp de cat tine minecraft. Iar in legatura cu economia, pe epic boimes e dusa de mult economia, nu-ti mai fa tu sperante. Nu cred eu ca mai este cineva care sa cumpere ender pearl-uri. Aaa si despre taxa, ce problmea ai tu cu el ca isi foloseste BANII LUI, car i-a muncit el pe xp, daca ziceai ca respectivul face bani vanzand ceva la shop-ul serverui era ceva, dar asa nu afecteaza cu nimic, banii raman aceeasi, ca se transfera de la un jucator la altul e alt ceva, asta este si normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Eu zic ca nici tu nu crezi in mare parte ce ai scris acolo, crede-ma inteleg ce inseamna o economie, te asigur eu ca joc de mai mult timp de cat tine minecraft. Iar in legatura cu economia, pe epic boimes e dusa de mult economia, nu-ti mai fa tu sperante. Nu cred eu ca mai este cineva care sa cumpere ender pearl-uri. Aaa si despre taxa, ce problmea ai tu cu el ca isi foloseste BANII LUI, car i-a muncit el pe xp, daca ziceai ca respectivul face bani vanzand ceva la shop-ul serverui era ceva, dar asa nu afecteaza cu nimic, banii raman aceeasi, ca se transfera de la un jucator la altul e alt ceva, asta este si normal. Ba cred foarte mult si bine, daca stii ce e aia economie, bine de tine, joci mai multe decat mine? Foarte bine, tu te joci, eu iti creez serverul, e o mare diferenta. Si ce daca e dusa economia? Vrei sa se duca si mai mult? Impunem de acum reguli pentru ca la urmatorul wipe economia sa revina. Nu ai de unde stii ca nu cumpara nimeni. Am o problema deoarece este mult prea usor sa faci xp la enderfarm, la orice alta ferma permisa este ok, deoarece este echilibrat spawn rate-ul spawnerelor, este normal sa se faca astfel de tranzactii dar parerea noastra este ca ferma de endermani, este mai mult un exploit decat ceva care te ajuta sa iti faci armuri si xp mai repede... Nu mai are rost sa continuam discutia, intelege te rog ca incercam sa facem totul echilibrat pentru toti, si ca sa stii se depune multa munca sa facem asta, enderfarmul l-ar avea toti si armurile full ar fi la tot pasul... Deja scade valoarea armurilor, enchanturilor, experientei, etc. Iti apreciem propunerea, de aceea am acceptat-o in prima faza, dar acum este si datoria ta sa intelegi ca am luat o decizie spre binele serverului, nu pentru ca avem ceva personal cu cineva, cu vreun player, noi doar incercam sa mentinem serverul. Nu mai continua discutia aici, daca vrei neaparat sa discutam, da-mi PM... Nu vreau sa mai facem spam pe aceasta tema... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 @@Cr0wLey, "zici un lucru si faci alt ceva" , rip romana... acel moment cand golesti netheru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 BA, imi dati casa inapoi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoRO Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @@Duraxel, Da, probleme? Am scris in graba si la nervi, eu zic sa-ti vezi de treaba ta. http://i.imgur.com/Uh3oh6M.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG DrDre Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Hello guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Cosmarul Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @@Waffen SS, Dăi lu Mosh 5 lei și o bere și se rezolvă )))), bn, glm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linux Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Care sa imi dea un diamant ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @@Cr0wLey, nu-mi pasa daca ai scris in graba.. esti analfabet si . @, iti dau eu, inainte de wipe cand o sa fie :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 apropo, rip svr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF xMacanache Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ai tu ceva probleme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 apropo, rip svr? Da, este in mentenanta ceva timp din cauza unor mici mari probleme... Incerc sa le rezolv cat mai rapid.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF xMacanache Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 AStept sa se rezolve problema la server ,sper sa nu dureze mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Salut. @@Cosmarul NCS, Cosmarule dai unban ip pe mix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 @@Moshu, server on cu whitelisted... e bn bă Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Cosmarul Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 @@Max, Vr prea multe )) @@Duraxel, Hmm, citez, „e whitelist. dar n-ai ce face pe el nu e jucabil” - Moshu, deci e bn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 @@Cosmarul NCS, e inchis de ier la vreo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Cosmarul Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 @@Duraxel, Da știu, de pe la 6 ), am avut csf în timpu ăla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) @@Cosmarul NCS, da... cand avem si noi liber de inchisoare e inchis svr, da' csf, trece si asta apropo, cand e sv up? :/ Edited February 20, 2017 by Duraxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 @@Cosmarul NCS, No hai frate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Gata, serverul este online, daca mai sunt probleme, nu ezitati sa spuneti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Cosmarul Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 @@Moshu, Ce ne-am face noi fără tine )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Of, iar dati remove la post cand spun adevarul. Mosule mai iesim si noi din casa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Of, iar dati remove la post cand spun adevarul. Mosule mai iesim si noi din casa? Cand vei inceta sa pui poze indecente in posturi nu vor mai fi sterse, cand vei intelege si tu ca nu rezolvi nimic postand lucruri de genu pe forum, nu va mai avea nimeni nimic cu tine. Nu faci nimic decat sa afirmi ca esti mai imatur decat toti cei despre care vorbesti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts