Not in use Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 @@Moshu,mda, nu mai faci ala cu mute de la sistem? scri 2 comenzi, si dupa zici 1 cuvant in chat si pa, ai mute -.- e enervant rau de tot, pe skyblock^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Salut, ce mai faceti? Nu mai sunt factiuni pe sv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Salut, ce mai faceti? Nu mai sunt factiuni pe sv? Nu mai sunt factiuni de mult pe server... Acum avem clanuri Pai nu puteti sa mariti si voi la 35-40? Sau putin mai mult, ca este enervant pentru spawnere. Nu puteam deoarece face lag, tu ai 35 altul are 35 si se strang, le-am limitat exact pentru ca faceau lag, inainte nu era asa, dar am considerat necesara aceasta masura @@Moshu,mda, nu mai faci ala cu mute de la sistem? scri 2 comenzi, si dupa zici 1 cuvant in chat si pa, ai mute -.- e enervant rau de tot, pe skyblock^ A fost scos Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nu prea stiu care e faza cu epic world-ul asta dar tocmai am aflat ca din cauza asta nu imi cresc copacii cum trebuie. O sa se rezolve asta vreodata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nu prea stiu care e faza cu epic world-ul asta dar tocmai am aflat ca din cauza asta nu imi cresc copacii cum trebuie. O sa se rezolve asta vreodata ? Nu, daca vrem sa pastram harta asa cum e nu prea cred ca se poate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Înțeleg. Atunci o să mă obișnuiesc cu ideea că nu o să am copaci in curte sau dacă am o să îi construiesc din frunze si lemn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Înțeleg. Atunci o să mă obișnuiesc cu ideea că nu o să am copaci in curte sau dacă am o să îi construiesc din frunze si lemn Da , ingeniozitatea sa prospere , succes, daca mai ai nelamuriri nu ezita sa intrebi . Sau sugestii, sunt deschis in ultima vreme, nu stiu ce sa mai fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW FreaKa Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Salut, ce mai ziceti voi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Salut, ce mai ziceti voi ? Bine, uite muncim pe la server, tu? Edit: Tocmai am mai adaugat ceva, uite: https://forum.b-zone.ro/topic/371479-update-la-hub/ Edited March 5, 2017 by Moshu Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 @@Moshu,cine sta pe hub? busola server si p@ si apropo, pe skyblock avem voie cu ce farm vrem noi? desigur, fara enderfarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 @@Moshu,cine sta pe hub? busola server si p@ si apropo, pe skyblock avem voie cu ce farm vrem noi? desigur, fara enderfarm E acolo ca sa fie, in caz de un Downtime sau ceva de genul... Plus a fost folosit si ca varianta de test pentru celelalte servere. Da, daca puteti obtine fermele puteti sa le faceti pe skyblock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Da, daca puteti obtine fermele puteti sa le faceti pe skyblock. adica toate fermele care pot exista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 adica toate fermele care pot exista? In afara de endermani, presupun... Numai sa nu faca lag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 In afara de endermani, presupun... Numai sa nu faca lag.. uof e bn rau, dar economia cand o faceti pe skyblock, adica stai 1 an sa faci $100 si un /ad = 100.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 uof e bn rau, dar economia cand o faceti pe skyblock, adica stai 1 an sa faci $100 si un /ad = 100.. Cat de curand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallilyy Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 sssssssalut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 @@Vallilyy ZEW, Citeste te rog primul post din topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRoW. Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Salut, as dori si eu sa joc minecraft pe comunitatea B-zone doar ca eu nu ma pricep la instalarea acestuia.Ma puteti ajuta sa imi instalez minecraft si sa imi creez un cont pe care sa joc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blep Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 @@NoLiFe ZEW, https://forum.b-zone.ro/topic/192768-tutorial-instalare-si-descarcare-minecraft/ Cand vei intra pentru prima data pe server, va trebui sa-ti creezi o parola folosind comanda " /register <Password> <ConfirmPassword> ". Ca sa te loghezi folosesti comanda '' /login <Password> ". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRoW. Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 @@Blep Blop,Se pare ca eu sunt nab si nu stiu sa-l instalez..Pur si simplu nu am inteles.Ma poti ajuta tu prin Supermo sau ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBU ZEW Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Salutare! Aruncați un ochi pe aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILOVEDOG Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 (edited) Parere :? Edited March 21, 2017 by ILOVEDOG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Not in use Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @@Moshu,aloooooooooooooooooooooooooooooo cand e ba sv on, cand vr si eu sa intru nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @@Moshu,aloooooooooooooooooooooooooooooo cand e ba sv on, cand vr si eu sa intru nu merge Uita-te la Information, la topicul Downtime, incercam sa terminam cat mai repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataliinL Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 (edited) Cand se deschide Server-ul? Edited March 30, 2017 by Sm3K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts