Jump to content

De la ce vine numele tău?

AliNNN
 Share

Recommended Posts

Nume: iTzRazvan

De la ce vine numele:

i - indecent

T - Transgen

z - zoofil

Răzvan - Pedofil

Sărut-mâna! #glumăseacă

Edited by iTzRazvan

​Nume: Spike2

De la ce vine numele tău?: Când mi-am făcut cont pentru prima dată pe RPG4, venind dintr-o foarte mare pauză de SA:MP nu am fost așa inspirat așa că mi-am ales numele unui cântăreț ce-mi plăcea la vremea actuală, doar că numele meu era "Spike@" și un Admin pe nume Gavro mi-a dat forcename din cauza acelui "@" și n-am știut ce nume să pun, așa că am zis Spike2.

Nume: GodWoken.[Legend]
De la ce vine numele: Acesta fiind al doilea nume de pe contul meu principal... Cum eu sunt un mare pasionat de MMO RPG-uri,m-am gandit sa incerc unul numit Divinity-Original Sin ,greu nume,joc minunat,recomand. Pe parcursul jocului veti intalni niste inamici numiti VoidWoken si bla bla bla... poveste lunga. M-am decis eu frumos sa pun God inainte,pentru ca-mi placea cum suna. Si uite asa am ajuns cu acest nume.

Nume:Maruski

De la ce vine numele tău?:Mi-a venit ideea din anime la care am văzut un personaj cu aceleași defecte si calități ca mine iar eu am decis sa port numele asta atât in jocuri cat si pe forumuri.

Nume: Obligon

De la ce vine numele tau?:

O:Onest

B:Bestial

L:Laudaros

I:Ideal

G:gagicar

O: obisnuit

N: nebun la modul de nimic nu-mi pasa