DM Fritz Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Salut, uite ce am patit, in timp ce jucam, dintr-o data incepe camera sa o ia in jos pur si simplu, si cand scriiam ceva isi revenea la normal, dupa ce terminam de scris inapoi incepea de nebuna, am vorbit cu Ciccio, el nu are nici cea mai vaga idee de ce se intampla, am dat in jur de 4-5 relog-uri si continua la fel, imi poate spune si mie care e treaba ? Mouse-ul l-am deconectat si reconectat si treaba era la fel, deci mouse-u nu-i de vina Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Nu stiu daca ai facut test si fara mouse, nu am inteles perfect explicatia. Incearca sa faci un test fara mouse, dar sa prinzi camera normala si sa vezi daca mai face. Iar daca ai laptop, s-ar putea sa fie de la mouseul acestuia, ceva il apasa, praf ceva, sau daca l-ai dezinfectat cu spirt cum am vazut ca fac multi... s-a dus, incearca sa scoti tot ce e mouse si/sau sa incerci cu alt mouse si/sau fara si sa vezi daca mai face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG AddisoN Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 daca ai joystik vezi sa nu fie blocat mi sa intamplat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 M-am interesat despre problema ta şi se mişcă camera deoarece nu ai copiat un crack bun.Îţi recomand varianta Hoodlum a jocului inclusiv a crack-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M Jackson Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Nu trebuia sa respecti modelul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Problema ta nu reprezintă un bug al serverului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.